Во иста ситуација сум и јас Со лесно само и ќе се издржи уште некоја недела. Важно и да се родат предвреме, барем ќе имаат развиени бели дробови со инекцииве
Да прашам утре сум на скрининг на ГАК па ме интересира дали мажите влегуваат со вас или морам сама. Баш би сакала да може да влезе со мене. Да напоменам само дека е вакциниран.
Мојот од почеток на бременост е вакциниран и досега никаде на ниту еден преглед не го пуштиле, ниту на гак, ниту систина, ниту кај матичен, ниту кога прокрварив на гинекологија. Прашај си пак.
Здраво мамички. Денес бев на преглед, направив микробиолошки брисеви и ехо. Докторот ми рече ми излегол полип заради хормонските промени во бременоста. Полипот сега почнал да изглегува. Ми рече не било страшно требало да се следи, може да се повлече или да расне, но треба да се следи. Дали сте имале искуство со полип, малку сум загрижена?
У систина го пуштија маж ми на прв скрининг, сеа втор ќе праам на гак и сите прегледи до сеа ми биле на гак, не го пуштиле. Да напоменам дека со врски идам и пак не го пуштаат. И он е вакциниран. Самичка ќе мораш, на жалост.
син ми е болен денес и мене ме префати темперрстура , пролиф и поврсќање .што можам да земам за повраќање? утре ке одам налекар до утре да се смирам малце.
Јас предн вф имав внатрешен полип и неколку менструации мн крварев. Потоа го извадив ао хистероакопија. Кога прокрварев во бременост додека видат дека постелка се одлепила, док се посомнева на надворешен полип, и мислеше дека од него прокрварев, но искоментира дека не е страшно.
ТИ благодарам. Од се срце. Цервикс долг доволно, бебе нормално функционира, цтг уредно. Само две дози зреење примав не знам дали ќе дадат уште Патем ме префрлија доле на патолошка . Поздравче