Јас од грчеви по нозе неможам да спијам, се будам со вриштење сред ноќ. Движење, калциум и течности...тоа е.
Шумливи калциум имам пиев и кога влегов во 9 ми реце една друагрка дека не смеело да се пијат ии јас не ги пијам така стојат ....значи може да пијам фалаа маркиза
@N.Kety нека ти е живо и здраво бебчето, среќа да го прати во животот. А кажи ми на боси да не одиме, мислеше да не одиме без чорапи или без папучи?
Mene levata raka mi trne i neznam so da pravam...otecena mi e ..inaku so drugo si nemam problemi. I ponatamu pijam mamvit, c vitamin i magnezium. Ako nekoj ima vakov problem neka me prosvetli!!!
Нема врска кг. Јас сум 15 кг 39 недела и имам само стомак, воопшто не ми се здебелени другите делови од телото.
mene mi otekuvast vo spienje i posle ko ke stanam mi se stabilizirast ama do togas ne mozam prstite na dlankite da gi svitkam...kukovi me bolat deka samo na strana spijam itoa e toa sreka grcevi meam a i kiselinive isceznaa ps. ne e bitma tezinata samo da se osekate fizicki zdrsvo ako vi e krvnata slika ok...jas imav super krvna slika sto deka ko oslabev 8 kila i memav sila na noze da stojam oak ke kazam vitaminite me spasija
Среќа што прочитав за овие Пантенол, ме оправија Го чекам 5-ти декември, тогаш имам закажано скрининг (22 - недела), возбудена сум и само се молам да се повлекла цистата што ја имаше бебчо минатиот пат И Markiza30, и јас сум само 5кг поправена, а сум 21+6 недела, мислам дека е така најдобро, што помалку, тоа поубаво.
Posledniot pat koga bev na ginekolog ne mi spomna za folna, a obicno sekogas koga odev mi zapisuvase na livce folna da pijam... Pa sakam da prasam do koga se pie? Do kraj ili?
Da da taka e.. jas visoka sum 180 i si imav 68 kg pred da bidam bremena, a sega sum 22nedela imam 83 a imam stomace i ne sum da reces debela, da ne izgledam ubavo iskreno ne ni znam kade mi se tie plus 15 kg
па сегаде по малку и затоа не се приметува. ама најмногу во стомак бебенцето постелката и последокот што че го извадат и се собира тежината*
Jas i odnesov krvna slika, odlicna mi bese... Sekogas sum imala jaka krv za doniranje mozno e poradi toa da ne mi prepisala nikakvi vitamini?
Не сите доктори сакаат да даваат мултивитамини, посебно ако крвната слика е добра. Мојата докторка додуше ми рече да пијам бидејќи е зима и да делуваме дополнително на мунитетот, инаку во лето не давала...
i jas imam jaka krv ama sepak.plodot vlece...ti vikam mee.mi bese idealna krvnta slika ama sepak nemav ic snaga p.s vie si znaete kako se osekate i kolku im veruvate na vasite doktori jas do petti mesec ne piev ipocnav posle.i so vitaminite zivnav
Zdravo devojki da ve prasam dali nekoj imal iskustvo so placenta previus,i od koj tip citav imalo 2 tipa, eden poopasen bil,