Ve molam kazete mi dali e normalno ekstremno potenje, realno vremevo ne e mnogu toplo megjutoa jas sum celo vreme ispotena.Inace sum 32+1
И јас се потам поготово на вечер у сон 32+5 сум. Почна и грб да ме боли и шлајмови мислам дека настинувам додека спијам.
Јас сум иста. Почнав да се прашувам дали е нормално веќе. Најлошо е навечер. Се преоблекувам по 2-3 пати во ноќ, вратот, грбот, градите. Јас сум 38+2. Преку ден не е толку страшно ама ноќите ми се уффф.
И јас се потам ненормално, некогаш наеднаш ме фаќаат некои жештини дури и настинав евр веќе 2 дена сум со затнат нос и кашлам. Инаку сум 33+4 ваљда е нормално, сите сме тука негде не можиме жешкото да го до трпиме
Девојки здраво. Ме фати стомачниот вирус, имам дијареа од вчера наваму и болка во желудник, а и повремени грчеви во стомак, ужас. Сабајле и вчера пиев по една капсула пробиотик Ваја, земав банана и чаша кока кола. Маж ми беше до аптека и му дале Провен пробиотик и електролити. Е сега дека сабајле пиев пробиотик, пишуваше едно на ден па утре да пијам а ? Електролити смејам нели, нема штета ? Посоветувајте ме нешто, мачно ми е.
јас ум иста ме фати еден ден дијареја и повраќање после грло и затнат нос ми препишас линекс пробиотик, медицински јаглен , и антибиотик алмацин може и електролити. да утре дека еднаш на ден се пие пробиотик со лесно на сите …
Софи, обавезно да земеш електролити и да пиеш што повеќе. Јас пиев ОРС, пиев три пати на ден по два линекси наеднаш, така да можеш да појачаш на пробиотик, пиев и јаглен, банани, леблебија ... искрено ме држеше 5 дена и само ми се влошуваше на крај во консултација со повеќе доктори морав ентерифурул да се напијам иако на упатството пишуваше дека никако не се пијат во бременост. откако ги почнав за три дена ме пушти и прекинав . се надевам дека ќе пројдеш со лесно мене душа ми искочи.
33+6 потење до бесвест. Баш и кога ми се качува шеќерот знам да се испотам ко да ме полил некој со вода. Ипак хормони јбг.
Кизне што е тоа така наеднаш пот и мене ми се случува, неколку пати и тоа во денот хормоните увис а и многу почна да ми мириса потта и тоа многу ме нервира.
Sofi mozes da pies probiotik i 2 pati na den. Elektroliti i medicinski jaglen nema ogranicuvanje. Za hranata znaes, ona standardnono dvopek, banani, tecna hrana, nisto tesko ... Sea site se virosani, ama ke pomine i ova kako i se drugo
Добро утр на сите.Ем неспиена ем ранобудна.Втр ден со непријатен мирис на вагина .Претходно овој мирис сум го имала кога сум имала кандида .Не чеша ама сепак..32 полни недели сум.На 1 ви септември имам закажано контрола редовна кај матичнава да и речам да ми прави брисеви а да го направиме и тој за стрептокока секако планирам да се пораѓам царски...Имате ли некој домашен лек камилица,чај .....што би го преорачале да го правам овие 2 дена додека не одам кај матичнава
Целосно исфрли шеќер (за да не се храни кандидата) и пиј што е можно повеќе ќефир (за да внесуваш здрави бактерии).
Со што се бањаш? Земи си Лактогин за интимна нега, да не ја имаш нарушено пх вредноста. Вклучи и пробиотик ако имаш. Јас од почеток на бременост имам, според мене е кандида, на тестови не е.
Мене кога ми е нешто сомнително со сода се одмивам и имам и Вц у еден филџан растворено по секое одење со памуче се поминувам.