Јас сум цело време така. Ми рекоа нормално е во бременост. Секој ден по 3 пара гаќи мењам. Не грижи се. Ќе провериш брис кога ќе ти кажат.
Dali znaets kade moze da najdam od tie mrezestite gaki sto gi davaat vo Remedika, zemab od DM na Chico ama toa e katastrofa od gaki..
Za tamu znam deka gi ima no onaka me interesirase dali gi ima istote nekade vo aptekite posto jas ne sum od Sk za da si kupam.
Девојки ккако се справувате со главоболка? далерон испив +магнезиум+бедоскин,но непомага баш..Од вчера цел ден,ноќеска и денес....Малку попушти од далеронот,но сепак тука е...Мерев притисок,низок е.Пробав и солено со кокакола... Ова е ужас...
верувам дека нешто се случило,кај мене сите ги има пораѓано во фамиија дека куќни сме ептен задовони се сите
Па магнезиумот и бедоксинот уште толку ти го бутнале притисокот. Прво измери, па потоа преземај. Ако ти е низок Кока кола, солено сирење или било што солено и многу течности, вода особено. Цел живот 'лечам' низок притисок со Кока кола. Ако главоболката не е поврзана со притисокот, тогаш пиј магнезиум (400мг), б6, а од лекови дозволено е Парацетамол или Бруфен. Прошетки/сон исто така.
Нека не ти биде шубе сите имаме различни искуства. Како со матичната наша, ти си презадоволна а јас кај нејзе више не би стапнала.
Iskreno jas mislam deka godinite ne se indikacija za carski no samo ako zenata veke rodila a postari prvorotki nad 35 ne sum slusnala deka nekoj se nafatil da porodi prirodno, na kraj pa ni prvi ni poslledni co carski samo da bide se vo red.
Leleee neka e so srekaa cestitki duso da e zivo i zdravo sinceto i ti isto.Kako se porodi prirodno , carski , nsli vo sreda trebase, ama izgleda ne doceka deckoto sreda a mu se izlagase hahaah Bas sum srekna za vas