Честитки Дипси да ви е здрава жива и само радости да ви носи! Добра недела е 34та не се секирај се ќе си биди во ред! Дали си ти добра? Известувај не за бебуш! Те гушкам биди силна
Ќе бидете добро мама и ќе си се гушкате бидете живи и здрави таа е голем борец, и ќе ве радува цел живот ве гушкаме силно и чекаме убави вести
Живи и здрави да сте, брзо и лесно да закрепните па да си се гушкате дома 35та недела е 8ми месец? Без грижи, син ми се роди во 36та, сѐ беше ок, 8/8 апгар скор имаше, малку жолтица ама сѐ помина добро. Кога ќе ти биде досадно, пиши ни зошто и за каде се брзаше принцезата, како е, ти како помина..
Ви благодарам на сите ( да не ве цитирам) фала ви за поддршката досега а и отсега сме тука Засега сме стабилни и сме добро фала му на Господ, ќе пишам за скорп во породилни. Ве гушкам сите до една
Вреди вреди. 2 ра бременост се утепувам од спиење. А легнам ја благословувам Чувството кога ќе потонеш и не можеш да мрднеш од убавини.
Cestito , da ne mu se sekiraj veke vo 21 vek od 34 nedela slobodno moze da se raga napredna e medecinata za razlika od porano, taka da se ke bide vo red nemoj da se sekiras ke si se guskate ❤ ti posakuvam lesno zakrepnuvanje ❤❤
Честитки, да сте живи и здрави. Колкава се роди и како сте? П.С. со нетрпение ќе очекувам да прочитам што се случило бидејќи имавме исти болки и слични термини.
Знам мила дека е се' добро намерно од ваша страна, затоа прво тука пишувам и барам совет и мислење. Еве и денес имав таков исцедок жолт и дел од вагиналетката. Мене ми е страв дека не го решив тоа печење и да не си предизвикам проблем. Ама и реално ич не сум опуштена и за се' нешто ме фаќа паника. Ич не успејав да уживам во бременоста како секоја нормална трудница. Некогаш мислам никој не ме разбира околу мене, па вчера така си поплакав. Еве и денес бебе е слабо активно, едвај неколку пати го осетив и тоа слаби движења за разлика од вчера. Фала ти многу сепак.
@S.o.F.i da ne stavas vaginalno Utrogestan? Znae da se javi peckanje od nego zaradi hipersenzitivnost.
Не бе мила не го користам веќе 2 месеци сигурно, а претходно сабајле и вечер ставав. Како што имам пишувано, пред 2 години имав ешерихија коли во урина и мислам од тогаш се започна со оваа печење и не го средив скроз. Сега кога останав бремена, мислам се влоши уште толку. Почнав да пијам повеќе вода и брусница, се мијам само со вода неколку пати на ден. Еве ставам Пробаланс Лејди велам може ќе се среди микрофлората и плус пијам пробиотик, овие 3 дена сум малце подобро па ќе видиме. Денот кога ќе престане да ме пече, ќе славам.
@dipsidipsidipsi жива, здрава и од Бога благословена да е принцезата. Најмалите се најхрабри, да знаеш. Што поскоро да се опоравите двете и да си се гушкате. ❤️
Ти благодарам мила. 2100кг се роди, малецко бубаче но ќе порасне. Ќе напишам во скоро време Така е мила храбри се тие сонциња. Ти благодарам
Како бе? Јас баш се сеќавам многу лесно помина со двете. Оти бе чупе сакаш да те сечат? Третово има да излета ко од пушка, башка у Систина има да имаш пороѓај од соништата.