Истово и мајка ми го збори...еве јас и сестра ми немаме наследено од неа, така да големи се шансите и за твојата бебушка
Јас сум цел живот со 2 железо и функционирам најнормално,кога се омажив во друг град нов матичен и ајде крвана слика кога виде железо се испаничи му викам јас од 7 одд имам вакво железо до сега сум здрава и жива,не е можно кога му ги однесов наназад крвните слики се зачуди,јас суплименти не ги поднесувам одма ми ствараат дијареа,единствено на џејмисон можам да ги пијам и добро ми влијаат,пробај можеби ќе ти биде подобро од нив само ако си бремена прашај ја матичната дали смееш да ги пиеш.
тоа пијам и мене најмалку ми сметаат на желудникот а имаат и доста поише железо во споредба со останатите
Здраво девојки деновиве сум настината 3 дена скоро имам како бело прање дали е од тоа сто сум настината крвната слика си беше све во ред ваше мислење ?
На мене со железо 4 ми се стемнуваше, ми трнеше грбот, имав многу болки во стомакот, се ова после прележување корона. 3 месеци пиев Фероглобин и како нова, уште по втората таблета осетив разлика. Пиев и цеден сок од цвекло, морков и јаболко по пола литар дневно и супер сум од тогаш.
Јас вака, мислев прво ко баба ми кутија за апови да барам, ама со дете дома не ми беше безбедно некако-да не му се виде интересна кутијата. Па сега вака, чек листа имам
Хахаха, не, не, ние и бабите, тие сме Иста е и мојата листа, само што е in my mind, минус клекасанот и аспиринот, сеа ќе додадам и суплементи за железо и плус јас иам и утрогестан ×1 орално.
јас имам и клексан и аспирин и устрогестан... и пробиотик треба ама го прескокнувам ... еурофарм живее од мене
Девојки,јас се породив,на свет ни дојде малиот безименко тежок 3400,природно и брзо на сите ви посакувам ваков пораѓај,Господ да ви дава леснина ❤❤❤