Формата е таа, ама се гледа дека има разлика во полнењето и материјалот, затоа ја барав оваа, ама сепак не би нарачувала и чекала перница од Амазон Ќе се снајдеме со тоа што е тука, не е толку клучна Фла за информација.[/QUOTE] Mislam deka edna clenka pisa nanazad ako ne te mrzi vrati nekoja strana od nekoja prodavnica od Prilep mozelo I online.
Инаку да и мене матичната кога и кажав што ми се случува ми кажа веднаш да направам крвна слика и урина, рече урината ми е важна ако има кетони ќе треба до гинекологија да те освежат со инфузија.
Mislam deka edna clenka pisa nanazad ako ne te mrzi vrati nekoja strana od nekoja prodavnica od Prilep mozelo I online.[/QUOTE] Somnia Shop ima pernici za trudnici po 1200denari se i isprakaat po kargo
Имам кетони во урина со еден плус, јас не претерувам со повраќање 3 пати максимум. Внес на течности имам доволен плус пијам пролом вода, а за јадење не можам да јадам ништо освен млечни производи ептен сум ограничена.
Жени, хелп. 27 + сум и денеска го чувствувам бебуш многу долу како ме клоцка, ми се чини дури во вагината. Пред скоро три недели коа бев на контрола беше карлично поставен, со главчето кај папокот, и сега се плашам зошто се волку доле ударите. Си помислувам дури и да не ми го дупне водењакот со ноџињата ( можеби тоа не е можно и трескам глупости, не ми се смејте). Го чувствува ли некоја од вас така бебушот?
Моето со главата е надоле ама кога ќе почне да боксира и вагина и бешика ми раскинува, па муж ми ме спасува хахах, ќе се доближи до стомакот и му вика Не ја тепај мајкати!!! Па го гали му збори и за чудо престанува да тепа хаха. И јас сум помислила отиде водењакот ама не ќе да е толку лесно да го дупнат мила. Лежи повеќе одмарај неможеш ништо да направиш и да сакаш. Ќе издржиме храбро уште мааалкууу
Milicki da ve prasam nesto vaka sega neli pozitivna bhcg potvrdena bremenost so 2 sonca vo vtornik treba da odam na eho inace Kaj maticnata bev mi kaza 5+3 ednoto drugoto 4+6 ama deneska me boli stomak mu se javiv na doktorot sto me pravese invitro mi vika legni I spi na stomak a jas vika smeam li vika da legni vecer na stomak pa mili dali nekoj ima spieno na stomak kogs e bremena mene iskrejno mnogu mi e strav
Здраво девојки, знам дека има посебна група за Д-Димери, но оваа е поактивна и ми треба довет. Како ги купувате клексаните кога имате препишано за цел месец? До сега се ми препишуваа на 15 дена, затоа сум збунета. Дали може сега половина, после 15 дена половина? Дали ви прават проблем за рефундација? Бидејќи некаде прочитав дека мора сите одеднаш
Станувам по сто пати навечер за во вц, цело време менувам страна затоа што ме фаќаат грчеви во колковите, кога се вртам ако се свртам нагло стомак ме боли... и најинтересно од се ми е што сите ми викаат наспиј се сега дур можеш, а јас едвај врзувам некој сон имате ли вие вакви слатки маки? 31+ сум
Преку глава ми е од тоа станување на 5 мин за во вц. Денски некако не мочкам толку, ама навечер е катастрофа. На 5 мин сум во купатило. Вечер планирам пелена да си ставам. Сериозна сум. Да се наспијам ко човек
Нагло вртење и мене ме боли, колковите не, ама ме боли десната нога од препон надоле, толку многу што мислам ќе ми се укочи кај и да е. Бебуш притиска на некој нерв гарант. А зс мочањето на 15 мин да не почнувам. У 8 станав, еве го 9 сеа, 3 пати како идам у вц. Само уште 9 недели имаш Анче, а јас само уште 12
ќе издржиме уште малце, ама колку чекав сабота да се наспијан и онака цела вечер не сум спиена, а сите со муабетот сега наспиј се иначе почна ли да се спремаш полека?
Хахах, по Марфи никад не успевам сабота/недела да се наспијам, веќе престанав и да очекувам Инаку да, почнав да купувам ситници, имам бенкици, шпихозни, комплетче едно со меченца купено, подлога за пресоблекување, ќебенце. За поголеми работи уште не сум се опуштила доволно, ама и ова е напредок. Денес гледав има попуст во Локо Кроко само викендов па чекам мм да заврши некои обрски денес па да идеме да видиме што има Ти си зема ли уште нешто?
Инаку сакав за споделам инфо за онлајн работилницава за породување, што мислам дека ќе биде доста полезна за нас мами што ќе бидеме по прв пат. Јас си се пријавив, која сака бујрум! Ви оставам линкче: https://www.facebook.com/195134460846/posts/10158729296610847/
другиве членки гледам по другиве теми дека се спремаат, тебе ми те нема иначе јас купив и количка и креветче е од тоа ситниците, алиштенца скоро ништо немам, ама планирам месецов да докупам . битно крупното ми е завршено , искрено како сум успорена и едвај одам и едвај дишам по продамници не планирам да чекам 9ти за да се спремам
Оооо јас врска немам дека има други теми, само тука пишувам. Ич не сум упатена значи Од каде си купи количка и креветче, јас уште не можам да се одлучам какви?
количката од бебехоум, а креветчето од енци менци . само сега ми е уште се во кутија. маж ми еуфорија го има фатено и сака се да намести
Случајно ми излезе ова, ми изгледа многу добро, меѓутоа што мислите, корисно ли е? https://ourbubbleltd.com/products/m...g-baby-bed-mummy-bags/?product=the-bubble-bed