И кај мене иста ситуација 5 минути Ехо, пијам само фолна.. Кога одам на контрола вика се е во ред, ништо онака детално.. Ама сепак е тоа најважно. Иначе за се што ме загрижува имам одговор тука.
Ај и јас да си прашам, матичниот ми вика хпв не е пречка за природен пораѓај, некако ми е сумливо. Некоја со искуство?
Штом тој сметал дека немаш потреба веќе од пролутекс, ок е ваљда. Иако јас пролутекс користев до 8ма недела ×2 дневно, а со 1 дневно продолжив до кај 17та недела. Ем немав никакво крварење, ама докторот сметаше дека превентивно е мн подобро да примам пролутекс. И кај мене беа фатени двата ембриони, ама вториот престана да се развива
Jas sum mnogu isplasena od bolkite I od iscedokot ama vo matkata nema nisto za panika a na eho e se dobro ama ajde kako e gospod nokoj ne e neka ne cuva site
И јас бев . Многу добро беше предавањето, многу информативно. Алал да му е на докторот колку детално објаснуваше и колку живци имаше да одговори на сите прашања.
Здраво мамички нова сум и сакам да прашам бремена сум 26г.н. до 24г.н. ништо нормално после почна често мокрење на секој 5 мин само по 5 6 капки ѓаките ми се постојано мокри нормално ли е исплашена сум совет ве молам
Женички веќе параноја ме фаќа, неможе да ми го сликнат бебето во лицето цела бременост, освен за втор скрининг само успеавме. ( иако пак е со раче скриено и на таа слика ) Како е кај вас? Кажете ми дека си барам проблем кај што нема
Се слагам со @Mantub си бараш, да. Ако ти е за утеха ја сум скоро 29та нед една слика неам од дечкото. Или не застанува мрда цело време, или газот ни го покажува или се крие со рачињата. Мажи
Мн ми се допадна и мене Кочовски иако се изначитав лоши работи за него по форумов. Кој знае каков е у живо Ама битно многу работи ми разјасни, и ми смири доста сомнежи. У понделник ќе си го слушам пак
Мојава од ко има промрдано нема престанато, освен јас кога се движам или во кола кога сум. Тогаш си спие На секој преглед се тепа со докторите стандард И да, немај гајле. Нормално си е