С-што? Тешко изводливо вистинската работа-до скоро бебе играше пајдушко на цервикс, среќа се поткачи некој сантиметар. Други облици можни се: ако не ме боли кичма, глава, желудник, нога, лев јајник, бешика, ако не сум онесвестена во кревет во 9, или ако он не се успал успивајќи дете.. Среќа, веќе знаеме дека This too shall pass пс.едит: ММ минатата бременост ми го мачкаше стомакот.. Убава активност е, може да ве однесе на нови места Вие што сте сами по дома да си пробате
исто и мојот ... се откажав од зборење мачкам павловичева, ама многу сум нередовна, искрено затоа што е многу мрсна и ме нервира ми се лепи, некогаш поедбоставно ми е нивеа хидратантна да ставам и мачкам тоа... до сеа немам стрии фала богу деколтето исто, иначе од бабини деветини мене сите ми зборат дека кога носиш девојче поише во задник се ставало може има нешто, кој да знае
Добро утро на сите ранобудици сакам да прашам дали некоја од вас користи чија семе и дали може да се меша со млеко? Јас порано си ј ајадев со млеко повеќе е препорачана со вода така неможам да ја јадам. Дали некоја користи чија во бременоста и како ја подготвува?
Јас си правам чија пудинг, т.е си правев со млеко стандард. Сега не ми текнало од дамна Јас бидејќи нејќам да го осеќам млекото, оасирам банана, додавам неколку лажици чиа и млеко и мепам додека не се згусти, потоа оставам малку да набабри чиата и горе ставам замрзнато овошје.
Hm e stom si carski si trebala malku da pocekas so vtorovo ti kaza ona kolku treba da e razlika od carski do carski.Nejse bidnalo neka ti se zivi I zdravo I dvete so lesno da si iznosis bremenosta.
Дали Плодност и Систина имаат оддели за неонатална нега на предвремено родени бебиња? Во однос на спремност и апаратура, која болница е подобра за можни ризици при пораѓај со близнаци?
Да не е штетно ми имаат кажано дека е штетно да го мешаш со обично млеко ако не се овие сто се бадемово кокосово ја со такви неможам да го јадам од секогаш сум си го правела со пбично мислев да не е нешто штетно сега во бременост... А ја сакам чијата многу
Nie sme na apstinencija so ivf sme I strav ni e taka da ke cekame da dojde prvo bebe pa posle ke se opravame
прв пат слушам сега од тебе дека е штетно не верувам дека ќе ти биде нешто, јас и така пијам млеко пречесто, секој ден скоро со житарици
Auf izvini jas eve trebalo tebe prvo da te prasam za sovet pa da praam dete. Majka aj brkaj si rabota, neplanirano ostanav trudna a i da sum planirala ic ne e tvoja rabota. Poz
Верувам дека членката најдобронамерно ти пиша бидејќи после царски обично се препорачува да се почека за следна бременост. Нема потреба од дрско понашање Ти посакувам лесна бременост и се да помине во најдобар ред
Бремена сум 27г.н. имам болки во препони и цело време кога станувам од кревет мислам дека бебето ќе ми падне можно ли е такво чуство имам уште една недела до контрола ама до тогаш место не ме фаќа ве молам совет...