Да, да. Во кутии по 30 комада и на секое одделение ќе се остави по една кутија. И за комшиите така , по 6-8 комада спакувани и ќе задолжам една комшивка да ги разнесе. Синќир немаме за што друго да се сеќираме, та до тиганиците е дојдено
И јас имам свекрва, и поише ме замара со адети него ли што е од помош. А ја еден лик шо сум по адетите шо да ви кажувам...го чекам само денот ко ќе ми прекипе, а многу сум лоша на уста (иако у душа сум плачка)
Ептен, а дека треба да се почестиш со луѓето, гајле нема. Ко секој ден да ни се раѓа бебе. Плус да се на нејзин трошок ај ќе сфатам, ама за ништо не се потрошиле, се сами со мм си подмируваме. Така ами како
За првото се можно ми беше спремно од 34 та недела до детали, со список и тетратка, е за второво искречивме летоска, доста е Единствена грижа ми е како ќе го оставам навечер без мене и што ќе му даде мм за ручек.
Има повејќе оди во темата детергенти и прочитај мислења сама размисли си,јас со Персил сензитив перев
Мамички пред 2 часа се вратив од контрола...28г.н. до сега се беше во ред со бебушот и неговиот развој денес откриен деформитет на десно стапало кај зглобот што значи нема да може да оди морам на амниоцинтеза совет ве молам за добар доктор во скопје пошто сум од струмица
Мојава ги применува само тие адети што и одговаат. Од сите адети го одбра тој со леунството, ама кај ќе сум одела, леунка сум била, ама си го доби.
Јас можам да ти кажам само за Систина, Димчев. Меѓутоа може некоја друга членка да каже ако знае за клиника. Ти посакувам се најдобро.
Е според нејзе и бебето треба дома, оти мм ко си дојдовме од болница ме праша кога смеело бебето да се изнесува, по колку денови. Кога го прашав од кај му е идејата, префрли на друга тема, ама после си кажа уз муабет дека таа му кажала.
Па свекрвата, нормално хахаха Јас досега имам адети како свекрвата морала прва да го фати бебето коа ќе искачало од болница, значи не мајка му и татко му, па она требало да купи тоа што ќе го носи за вадење од болница и како морало одма ко ќе се роди дента мекици да се праат. Ретко и идам на гости иначе ќе знаев и други адети до сеа. Ама ќе ве апдејтувам чим дознаам, сигурно ги има уште многу @bertold смешкај се само и терај си по свое.