За ниско железо што пиете освен Хемовит плус, ама нешто од што не ви се гади? Мене ми дадоа Хемовит, ама пијам и за 10 мин повраќам, и на гладно и на јадено сум пробала.
Izvini vaka a na skrining vo 21 nedela sto se pravi nikoj ne spomnaa nisto za toa od doktorive deka dete ima takov problem. Inaku vo Skopje da Dimcev od Sistina, Elena Petrova vo Remedika od privative se za skrininzi t.e pregledi za anomalii a za na GAK ke kaze nekoja clenka sto I'ma iskustvo.
Family bakery MK побарај ги на фб. Многу културно паковање имаат се затворено и си правиш сама комбинација мекица дали со сирење, јогурт или мармалад. На работа кај нас сум ги пробала убави се. Бекутан 2 во 1. Мене за почеток ептен ме бендиса. Се перев на 40° со двојно плакнење.
Не ми кажа ни еден доктор ми вика на последниот скриниг се е во ред ми измери цервикс и по 4 недели на контрола одам денес ми вика има проблем со ногата ако сакаш може да одиш на второ мислење отидовме со маж ми на второ мислење исто и таму ни кажа дека има деформитет на десното стапало и ме праќат на АЦ или НИПТ
Мислам дека може со оглед на тоа дека е раководител на патолошка. Ама прашај го матичниот или ѕвони на гак
Сестра ми ги пиеше. Навечер се пие х1 пред спиење. Можеш во бременост. Секој пробиотик можеш во бременост.
Cel den ne sum nisto jadena,, a glad ne custvuvam od macnini. Se mislam za bebpko nesto da ne mu e sto ne sum jadena