Мене списоков секој ден само ми се зголемува и таман ќе помислам дека не постои нешто што го немам на список, одма искача еве вака нешто..ќе банкнотирам и ќе живеам само од љубовта за бебето
Туку јас сум утре на прво цтг па се мислам да си ја носам торбава за мене за секој случај да не речат ај остани си и се десило на некоја тоа?
Ствар на договор. Купуваме, переме, пегламе и седнуваме со мешето и му кажуваме "е сега можеш да излезеш, мама е спремна"
На најјарно е утума вака само се трткаме ова требало она требало вака кога ке 'чукне' да излегува одма ке е се спремно
Јас би ти рекла убаво најади се,пивни кока кола,касни благце за да ти е успешно цтг-то од прва Инаку која недела си? Ако одиш на гак може нема да те пратат на цтг,ако си пред 37-38ма недела.
Ај па за второ се ке си знаеме и вака ке им кажуваме тука на неискусните што треба ко нас сега што не подучуваат цело време
Оо вака така експерти ќе станеме А во врска со второ.. другарка ми вика за првото трчавме купувавме му се тресевме зашо трепнало така чудно а овоа второто само си се чува, гајле нема
Таман ке речам спремна сум и некој ке каже што да купам и одма слушам јас, маж ми вика остај тоа телефонот се си имаме веќе хаха. А тоа за децата верувам дека е така прво и второ
Шала на страна и со скроз зрела постелка 3ти степен може да се оддолжи пораѓај за некоја недела а кај тебе уште не е 3ти, да не почнат да те демнат мисли дека сигурно брзо ке се породиш