баш ми е мило што си нашла нова нормална матична, имав и јас две тачки ама не до волку мислам... додуша брзо ги сменив што знам
Знаете ли некоја страна кај што можам да нарачам бебешка облека? Ама не мислам на нарачување од ФБ или наши страни, туку странски. Како Асос ама за бебиња
Мајки јас сум многу задоволна од пижамки и боди од Tiny baby на Фб, преубав материјал, Англиски бренд се.
zdravo, dali nekoj ima iskustvo so doktorkata afrodita od remedika za poroduvanje, bremenosta ja sledam kaj petrova isto vo remedika, taa mi gi preporaca efremovski i afrodita , pa me interesira vase mislenje za afrodita dali nekoj bil kaj nea
Јас почнав да одам кај неа. Исто кај Петрова се водев и се одлучивме после за Афродита. Два пати се видовме до сега, ептен кул докторка. Фина, љубезна, опуштена. Мислам дека нема да направиме грешка.
Како сте мешиња? Спиете? Јас, Не. Ужасни несоници ме фатија. Ама нели нормално било Уште 2 дена и ќе видам 3ка напред во неделите Тоа ми дава некоја сила Туку да прашам нешто. Некој да има искуство со кадичкава? сакам да ја земам оваа ама гледам нема сталак. На што ќе ја ставам?!
Се купуваат одделно сталаци, само да провериш дали ќе пасува. А од искуство не би ти ја препорачала. Многу е мала, а и адаптерот не се вади, така да би ја користела максимум 3,4 месеци.
Ти побараа сертификат? Знам претходно имаше пишано дека во сити мол не ти побараа ама ме интересира дали е така сеуште