Ја и ти сме тука негде со неделите и исто се чувствувам и јас. Ме боли при мрдање, ми дава глава во колк, како и да се наместам ми е незгодно и исто, многу е активен. Денес бев на преглед супер си е дечкото и све што осеќаме е нормално
Нормално е, секое бебе различно се развива не значи дека ако е сега поголемо ке се роди порано или ке биде големо бебе. И мене ми го водеа цело време понапред ама последните две недели се изедначи на неделата и не расте толку на крај
секој ден од 10-12 часот Дента кога ке се породиш маж ти може одма да дојде штом ке те префрлат во соба.
Прочитај си убаво што ти даваат да потпишеш и после размисли си како ти одговара, не мораш одма таму да донесеш одлука.
Zdravo zenicki. Na drugarka mi j bese sram da pise pa morav jas.. Trudna e.. posledna menstruacija i bila na 8mi septemvri od koga i se racuna bremenosta.. no imala nezastiten seksualen odnos na 20ti septemvri vo kojsto ne svrsil vo nea, i na 23septemvri imala seksualen odnos so decko i sega j e maz koj sto svrsil vo nejze (planirano bilo) . Ve molam za mislenje?? Bez osuduvanje.
Уф, лотарија, мора да постои некој ран тест за докажување кој е татко додека е уште бремена на почеток, сигурно има нешто такво, само дали има кај нас
Најверојатно е од тој што е планирано, така пренеси и ти на другарката, за да си се смири сега девојката и за си ужива додека е бремена, а кога ќе се роди, ако има промена ќе реагираат на време
Па ние правевме пренатален, баш се смеевме со ифв сме, не пишуваше дали е наше ембрионче, ама ние секако ќе си го сакаме