Има различни пренатални тестови, нифти, верифај, панорама..ама не знам дали се открива татковство преку некој. Јас правев во Авицена, земаат само крв од мајката, за другите не знам.
Ние правевме пренатален од ginekalix, шала на страна моите пораки, но тоа нема да ви помогне за докажување кој е татко, јавете се вие пак прашајте, може имаат некој тест посебен
Prasano e vo site bolnici nemaat takvo nesto za odreduvanje tatkovstvo vo tek na bremenost.. samo nadvor od drzavava
Мислам дека може со амницентеза сега баш изгуглав али не најдов некоја информација за тоа нека праша другарка ти најдобро на Гак
The second is invasive prenatal paternity testing. This procedure carries a small risk of miscarriage, so you’ll want to think very carefully before having it done. It involves inserting a needle through your abdomen to collect fluid from your womb (uterus). It can also be done by collecting a small sample of tissue from the placenta. This is carried out by inserting a needle through the abdomen or a small tube through the vagina.
Со право и било срам и незз со кој памет и ти ни пиша. Од кај побогу ние да знаеме од кој и е детето? Ако не па да зееме да гласаме хахаха Мој wild guess е дека е од тој шо свршил у неа, пошо другиов ако не свршил внатре како тогаш би дошло до зачнување?! Стварно незз дали не дриблаш или ти е озбилен муабетов, па жениве уште земаа пренатални днк тестови да ви бараат. Боже, помогни.
Незз дали постои опција poll на форумов па да зееме да гласаме хахаха. Еве ја сум за сопругов А да ти кажам не би ме изненадило и озбилни да се, човечката глупост нема граници
Па денес два пати плачев, еднаш на цртан, после кратко на story на инстаграм и овде бар се смеев Ако е вистина, ова е само погрешно планирање, не планираш бебе ако два дена пред тоа си спиел со комшијата И јас гласам за сопругот, со среќа нека му е
Де кога се разобјаснивте, бар кажете како било. Решила пред брак уше еднаш да прави екскурзија, не знаела дека ќе се мажи, играла руски рулет? Како е возможно ова? На ова феминава шо нема да чуе чоек. Инаку ако е сериозен муабетов, нека праша мислам дека има и кај нас и во срб ама е мн солено.
Исто, емоцииве ми се ролекостер и мене и коа го видов ова не знаев како да изреагирам Да, честитки до сопругот, вистински среќник
Шала на страна, ако има поддршка од фамилија, финансиски средства и волја сама да го чува - нека го роди без разлика на тоа кој е таткото. Ако нема, нека абортира, зошто уште сега е многу комплицирано, и тешко дека ќе има позитивен исход.
Нека си напраи муабет со швалерот де, ако не свршил во нејзе како може да биде трудна од него? Логика 0 И како ние можеме да ти дадеме мислење за чиво е бебето на другарка ти? Не сме биле таму да видиме кој каде свршил
Еј ми текна, има и друга опција да одредиме кој е татково. Имаше една пророчица Клеопатра, на ЕДО тв имаше емисија на времето, па може да и пише смс, чисто да ја исконсултира. А и Иван Исцелителот и Милан Тарот не и се лоши опции исто. Не бе не, ќе си пукам у колено еве
Абе нема боље пророчица од трудна жена на фемина форум каде ќе најдат ваква забава? Иван исцелител ќе каже: скрши и јајце од глава, ако излезе пиле од швалерот е и ќе ги откачи, а ние се изнапишувавме, си знаат они си знаат кај да пишат