Ау бравооо, голем батко ќе биде хехех, ние во 30+6 бевме на трет скрининг и тогаш тежеше 1630гр. и сега веќе одговара за неделите, не е веќе понапред 10 дена како претходно што беше
27 недела сум од пред 2 дена еве и денес имам болки во вагината(при движење) па од странна кај јајниците повеќе десниот дали е нормално прва бременост е си пијам магнезиум 650мг. Пред 10 дена све си беше во ред на преглед.
Дали користите секојдневни влошки? Некаде прочитав не се препорачувале во тек на бременост. Од утрогестанот често знае да ми се пијави исцедок, кога немам ставено цело време сум како подмочана, 5 пати во ден менувам долен веш. Мислам да не има некоја штета од нив
Јас не користев додека бев бремена исто користев утрогестан и по 100 пати се се пресоблекував. Среќа тој период дома бев
јас ставам цела бременост и предходно само од тие без мирис ... не верувам дека прават проблем јас не можам без секојдневни...
Јас не можам со секојдневни некако ми сметаат, мене гаќите ми сметаат во моментов Менувам и јас по цел ден и полесно ми е
За испитување скриен шеќер, стандард само гладна да одам сабајле? Нешто друго насоки да не има? Не се сеќавам како беше
Девојки дај спасувајте, кажете нешто за настинка, синуси и главоболка. Маричната ми препорача солен раствор и пастили од жалфија. Кажете што друго смее да се зема?
Ако имаш познати(а имаш),ич да не се мислиш.Башка можеш и апартман да земеш.Јас бев и супер пројдов.(Д.р.Бајласки супер е) Е сега малку за терминот да не те разочарувам,ама на договорено не пипаат испод 38ма недела