Има породени без никакви последици со уреоплазма? Веќе 9ти месец сум, последниот брис пак позитивен, не знам дали има време за 3та тура антибиотик
Девојки вчера на обуката од лулка спомнаа нешто за породилното дека е 9 или 12 месеци? Не сватив баш како тоа има опција да биде 12?
Jas pred bremenost I sekoj den bi jadela ama otkako ostanav bremena ne mi ide ribata a ja jadam a ja povracam bilo kakva zgotvena, edinstveno saridna konzerva Ili tuna ne mi pravi problem I toa ednas nedelno jadam, drug vid I da Sakam nemozam.
Деформитет во талокруралниот зглоб рече дека не е страшно со операција и гипсчина ке оздрави ама бебчето воопшто не ја мрде ногата
Veruvam deka e taka, megutoa i ova e tesko so gadenjevo i bukvalno nikakvo funkcioniranje osven sto lezam vo krevet postojano
Направив, позитивен е. Имам температура и кашлам, се лечам со парацетамол, оцет на нозе, чаеви од ловоров лист, брусница, супи, гаргара со прополис, витамини ц,д и премама и тоа е.
Бев на 2ро сега само што се вратив и тие ми кажа исто и сега 3то кај петровска ке одам инаку 31+1 сум