Хахаха така викаат, машкото тера на агресивност. Си следиш и ти теми "предвидување на пол" гледам јас. Ама ај ќе кажеме дека не.
Stom ne mozes da svaris zasto ednostavno ne odmines i prodolzis na sledno mislenje ne moras na se da komentiras . Sekoj si ima pravo sto saka da si pravi i da si pisuva bez da misli dali nekoja tuka ke go osudi toa zs bilo 21 vek
Devijki se soocuvam so zgolemenk lacenje na plunka i slajm Voopsto ne sum nastinata neznam od kade doaga ovoj slam , bukvalno plukam na sekoi 10 sekundi Dali nekoja se ima sooceno so ova ?
Девојки се мислам од која недела да перам и пеглам. 33 сум од утре. Да не ми фатат прашина шо мислите?
Мене во 12та ми кажа 80% девојче одам на преглед во 16та ми кажа 100% машко и си остана машко мислам дека е рано дали ќе погодат не за друго
Не е точно, клексаните влијаат на крварењето не на епидуралната. Ке ти земат анамнеза пред порагај: дали имаш хронични болести,дали некој во фамилијата од прво поколение има шекер и Др, дали примаш терапии за нешто,дали си алергична на нешто. Систина ке се пораѓаш? Ке ти направат и ехо без грижи, епидуралната не ја сетив кога ме боцнаа не е така како што ја преставуваат,ни после тоа се осеќа боцнатото
Мајка уште на прием кога ке те уклучат на цтг ти прават брз тест,те носат на оделение па потоа ти земаат примероци за регулар тест,ако е навечер приемот нареден ден регулар. Сопругот одма може да дојде кога ке те префрлат во соба. Два саата откако ке се породиш си на бокс па после во соба,јас кога се симнав во соба маж ми беше вејќе таму и одма ни го донесоа бебето. За него не треба тест ни сертификат .. со лесно мајка
Бев на преглед во 31ва кај Димчев ми кажа се а ми го наплатија како регулар не скрининг, фетална не правев нема потреба ако он ти рече се е ок,голем е вејќе плодот се се гледа ако нема индикација(а ке нема ) уживај си
Ја мислам од 36та да почнам, следна недела сум 35та, таман да зберам се што треба и да почнам со перење и пеглање,време е
Ти одговориле вејќе,оди на ГАК сепак си рано уште за 23мм,да сум на твое место не би шетала дури ни по дома ако е стварно толку прво осигурај се дали е толку и дали ти го мереше матичниот вагинално или абдоминално и тоа игра улога. Барај второ мислење