Абе дечки. Јас се породив Дојде на свет Софија. 3050гр&48цм и многу црна косичка Ви посакувам лесно и брзо да поминете сите
Здраво, дали некоја членка има слична ситуација, 24гн сум и секоја контрола железото ми оди нагоре место да опага како што е нормално. Последниов резултат железото ми е веќе над горна граница 33.7 дали треба нешто плус да испитам или некој совет
Честитки Да е жива и здрава, само среќа да ви носи во животот Побрзо закрепнување Многу убаво име и мене Софиа ми е на списокот на имиња
Јас имав уреаплазма во 16та недела на брисевите па ми дадоа сумамед да пијам и по 8 недели пак да направам брисеви.И вториот брис испадна позитивен на уреаплазма ама и како промена на вагиналната микрофлора па докторот ми даде Донафил вагиналети.4 недели после терапијата со Донафил испадна чист брисот за уреаплазма
Здраво, сакам да ве прашам за породување во ГАК што документи треба да се носат и извод на бебето дали даваат таму или треба некаде да се оди да се поднесат дпкументи? Благодарам многу