Од германија, едно кутивче ми заврши работа, но едно време и по србија го наоѓаа не знам дали уште таму се наоѓа. Многу ефикасен, мало пакување 600 ден беше.
Едно прашање При договорен царски, кога ве примаат во болница? Истиот ден кога ќе те породат ве пораѓаат, или утредента? Прашувам за Чаир и Систина. Сеуште не сум 100% сигурна каде да се пораѓам
Во Македонија можеби е толку, јас на Амазон за 2000 ја најдов, ама Амазон не доставува во Македонија, затоа и реков на ebay да види.
Јас што купив една за проба катастрофа беше, многу болно и не измолзуваше добро, рачно дупчо повеќе измолзував додека со пумпата. Е сега тоа беше пред 3 години скоро и околу 1500 беше, сега незнам колку е и можеби има подобра на Чико од таа јас што ја имав.
Не, се влечеше надолу, слична на оние на Baby Nova. Оваа ја немам пробано ама читам позитивно искуство.
Jas na ovie on line predavanja prasuvav za pumpi site rekoa elektricna ne spomnaa Brend ama elektricna da e la sea ne e pameten covek sto da pravi
Јас во првата бременост имав чико рачна и мене ми вршеше работа. Имав млеко и брзо завршував работа Во Ремедика ми ставаа електрична медела и им беше неуспешно па пак со рачна.
Jas se mislam iskreno I vovleceni bradavki imam dali da kupuvam Ili da cekam da vidam vo bolnica kakva ke mi stavat pa togas da zimam
Почекај, јас отпосле купив. Имај си на ум неколку типа, јас решив прво ќе почнам со поевтината варијанта, ама ете беше успешно. Брадавците немаат врска и на мене едната ептен ми е вовлечена.,само за цицање за бебо ќе ти треба силиконска брадавица
друшки, совет плис... Како да го контролирам стресот на работа,како и злобните намкорести фаци што се претпоставени и се први да те наместат, казнат, командата а за жал седат со тебе....? Тазе сум бремена 5+5, ама притисокот и стресот не знам како ќе го балансирам... Уште немам кажано, не знам кога да кажам и да барам од дома раб (иако на мејлови се најјачи..., Сепак)