Само парацетамол, пробај да заспиеш, мене најмногу ми помага темница и тишина. Чат пат и кока кола ме освежува ама само моментално.
И јас не јадам ништо, на бела диета сум, односно млечни производи и лепче и само свеж зеленчук и лосос друго ништо и благо нормално ама гледам што помалку и да се контролирам. Од сам старт ми е така па се навикнав и помирив дека до крај ќе сум така, 20та недела сум, фала му на бога бебе ми напредува се надополнувам со витамини и тоа е, не се оптеретувајј воошто ни први ни последни.
Ke ti zdosadi uste od sega , dur nepocne da ti se poznava stomak mozes da nemackas a potoa treba ama zdosaduva sabajle vecer mackaj ako ti se.pojavuvat kapilari I veni I toa mackaj kako nateznuvam ti se zdosaduva ti kazuvam od iskustvo. Nejse sto da koristis ima masla za strii na eucerin I Uriage kako poskapa varijanta Ili kako poevtina pavloviceva mast mozes I nemoras original Ili ona roze vitaminizirana na fitofarm li bese za bebinja sto ja zimat za gazeto, so toa sto ke si dodades AD kapki nekoi dodavat I amuli na vit E se izmesano I mackaj od toa pomrsno zdravje.
Normalno e taka prvo sleduvat macnini pa poduenost I kiselini I vo treto tromesecje custvo kako hranata da ti e vo grlo non stop pa se slucuvat I da ti se vrati toa vodickata refluks li se vikase, se e normalno zatoa se vika druga sostojba, jadi toa sto mozes I kolku mozes ke si vidis sto ne ti odgovara I toa nejadi mene primer ribata ic ne mi odgovara kako ja jadam za pola sat ja povracam I se otkazav zdrava ne zdrava sto da pravam.dusata ne mi ja Saka omega 3 pocnav co 3.tromesecje da pijam I toa ke.mi ja kompenzira ribata.
Павловичева маст е мрсна да, но само површински ја масни кожата, не ја прави еластична и да не пука. Читав дека не е добра опција за мачкање во бременост, не спречува пукање, тоа што на некои трудници не им пука кожата е пред се генетски. Друга варијанта е во е во кокосово масло или бадемово да се додадат ад капките и вит. Е, не е работата само да е мрсна кожата туку и хидратирана и потхранета за да не де појавуваат стрии.
Имајте ја во предвид и кремата против стрии од Алверде. Јас не испукав воопшто само од неа, додуша не дочекав 9ти месец да пораснам баш, ама имав голем стомак.
Имам читано за ниско желези дека конзумирате семе од коприва и мед. Колку количински смее дневно и како го земате? Железото за 1 месец од 30 на 12 ми падна
Мешам семе со мед во тегла без мерка. Или во смути ставам по една лажичка пуна. Купи и чиа, се јаде како пудинг.