Честито мама, да сте живи и здрави. Како поминавте? Малку рано, или така ми изгледа? Тргна возот на декемвриски бебињаа
Јас имам на чико рачна одлична е. Се одмолзува мн брзо,не е болно стварно топло ти ја препорачувам. Електрична нема да ти треба поготово не на почеток додека да ти надојде млеко. Јас така мислев рачна па после ке земам електрична ако ми треба ама стварно нема потреба
Имам пријателка па скоро и да немаше брадавки колку беа вовлечени. Успешно доење до две години. Нека се погоди некое лакомко да тегне само ке си ја 'натамани'
Доаѓа и треба да се пријавиш. И јас не сум породена во мојот град па со отпусното писмо од бебето беше маж ми во уред. Одма ми се јавија телефонски а по 3дена дојдоа
Devojki ve molam za pomos, 30gn sum i premnoooogu me bolat kolkovite deka spijam na strana neli, na grb voopsto nemozam, pijam sekojdnevno magnezium. Se povekje i povekje me bolat imam i pernica za trudnici i + uste 6 pernici okolu mene pod mene go zalam mm edvaj ima mesto za nego... Ve molam nekoja so slicno iskustvo
Женски, колку брисови се земаат во текот на бременоста? Минатиот пат ми земаа 2 пати, сега пак 2, ама различни. Сѐ мислам дека кламидија, уреаплазма и микоплазма беа 2пати, сега вториов пат имам само од вагина, и од перинеум за стрептококи. @ivanna955 јас сум исто, не можам на грб, ни на лева страна, само десно и десниот колк веќе почна да ми се кочи.. И во полуседечка положба. И имам потреба да прошетам 2-3 пати низ дома во текот на ноќта.