Ви благодарам на сите, да си се олесните со најмили здрави и живи деца @Anaroz1 честитки во ист ден нашиве девојчиња @Anaksunamoon според циклус терминот ми беше 17 декември. Меѓутоа тука согласно интерни процедури на болницата како термин го зимаат тој од првото ехо. Според тоа како краен термин ми го водеа 13 декември. Денес сум 39+3. Договорен царски беше. Ви посакувам среќа на сите
Да е жива и здрава на многу убав ден е родена, си знам оти јас денес славам роденден Цел живот да ве радува мајка и брзо да си одите дома
Mene mi se pojavi pred 2 meseci takvi ama okoly gradite. Kanesten mi pomogna za niv. Gi namackav nekolku pati i gi snema.
Баш вчера и денес ми се активира мигренава, и на тебе помислев. Честитки жива и здрава, голема да расте
Dermatolog mi ja preporaca taa krema i so 2,3 mackanja mi pomina. Mi spomna kako od nedostatok na nekoj vitamin znaat najcesto da se pojavat.
Честитки да е жива и здрава принцезата а тебе брзо опоравување. Гушки до големиот бато Честитки да е здрава и жива!