Ај едно глупаво и скроз небитно прашање, дали е дозволено во бременост да се користат антицелулитни креми со загревачки ефект? Секако се мачкам цело време со масла за стрии и креми за хидрација, па да воведам уште нешто
здр девојки ,поздрав од болница , водењакот ми пукна пред сат време си се истуширав и директива на преглед…отворена 3,5-4 прста…ме задржаа ….болки имам на 7-8 мин ….се надевам за брзо ке си го гушнам бебушот
@JuLleE јас имав спонтани,правев испитувања и ми се откри тромбофилија со терапија сум и ги контролирам секој месец заедно со др.анализи. Ти немаш индикација,тука во МК ги проверуваат еднаш најчесто по барање на пациентка Може и гинеколог да препорача ако види лакуни на постелка,ако бебето заостанува со раст и сл. @Bubce38 мене во вторникот ми беа 148 Никој не ми рече ништо ни трансфузиологот ни гинекологот,само ми напишала да продолжам со клексани. Шо може да биде Де прашај супруг жити све
Не е дозволено ништо за целулит. За еден месец се упропастив, не можам да се гледам колку е видлив и колку почна да ме боли. Све истражив, само вежбање и храна можело, бла бла
До сега волку многу не сум имала, задникот и нозете не можам да си ги гледам До храна малку тешко ми оди, апетитот ми е ненормален ај се тешам барем вода дека пијам многу
Јадам пица, паста - одлично се чувствувам. Каснам ли салата или нешто поздраво, повраќам и ми се лоши. Сфатив беба нејќе здрава храна. Blame it on the baby. Интересното, не може ништо од ова ни кога ќе доиш, токсините се исфрлале преку млекото. Пијуцкај вода и мачкај крема за самопотемнување, не била штетна, а го прикрива малце.
па време ви е веќе ) иначе ние сме одлично, почнуваме да се навикнуваме полека ајде уште малце па ве чекаме и вас во друга тема