Да ве прашам нешто... 33та недела сум, а немам никакви промени на градите, ни зголемување, немам болки, меки си се и мали брадавиците исти како претходно, дали е нормално? Се плашам дека нема да имам млеко...
Женски , сопругот испадна позитивен на корона , а еве од денес и јас почнав да малаксувам...денес сум полни 18 недели ,многу се плашам...што смеам да се напијам плус освен витамините што ги земам...од утре празници почнуваат , па ќе нема ни кој да ме прегледа..не сум од Скопје
Не се плаши мила, и јас во 5ти имав корона заедно со сопругот. Пиев витамини ц, д и цинк и плус сируп за кашлица. Кога имав болки пиев и парацетамол.
Bogami I mene solzi na oci mi se! Majcicke ubava, MAJKO mila, raduvaj se, placi, site emocii se za majka... Jas uste placam koga go gledam kako spie do mene sinko I sekoj Bozji den se zablagodaram za ovaa ubavina. Neka e ziv, zdrav, blagoslovena I Sreken maliot Slaven! Gushki najgolemi
Ох...фала ти , ме утеши ,тт немам ,ама почнаа да ме болат мускулите , ќе помине и ова чудо...на вас ви посакувам убави празници и да се гушкате со бебушка