Zdtavo mami 33 ned sum osejkam kako nekoi grcevi voo levata noga kaj cipata a ii denes cel den skoro imam nekoja bolka pod papokot posleden pat koga bev si bese normalno namesteno nadole so glavata a denes nekako go osejkam kako epten dole dali e ova normalno vo ovoj period ?? I uste nesto poso mi e prva bremenost so mi treba za bebusot ii za mene za na bolnica osven najosnovnite raboti dali nekoi dokumenti mi trebaat od maticen doktor dobra vi nok mami
Вака, јас сум 22ра недела, досега бенце го осеќав во пределот околу папок и под него, но веќе 2 дена го осеќам многу ниско.. Нормално е така? Многу сум загрижена
Женички јас да ви посакаѓ пред време срекна нова година да сте живи здрави тие што се породивте да си се гушкате со бебушките ние што си чекаме во другава година нека ни е со лесно да биде све добро. Па да се читаме уште здравје понатака со нови бебушки
I jas sakam da vi cestitam srekna nova godina ispolneta so uspesi, bebenca i pred se zdravje, ljubov i trpenie!!! Da ste mi site zdravi i veseli vo novata godina i na site zelbite da ni se ispolnat!!!