Ем вежба дишење, ем голтаат од водата, смотковци се 38 + сум секој ден ика по 3 пати, се си е у реду, без гајле
Daj Boze da e se vo red jas se isplasiv zosto dezurniot mi rece deka e mozna i taa varijanta za ektopicna, ama i ja si vikam do sega so iscedokov ke imav i bolki, a maticniot mi kaza po telefon deka nema vrska.
Денес прв пат сфатив дека веќе не можам класично да се бричам, мешко пораснал. Му викам на мм дај помогни тој па да не ме исекол Со пусти маки на столче седната некако завршив работа. Кога се видов после на огледало некако вака изгледа работава Спојлер Како се снаоѓате вие што се бричите? Или повеќе на депилација одите?
Ме изнасмеа и мене И јас се бричам ама сеуште мешето не ми е толку големо, е кога ќе порасне не знам како ќе биде, ќе го терам маж ми да ме среде, ама и тој изгледа како твојот нема да сака. Почнаа некои алишта да ми се тесни, пример фармерки воопшто не можам да носам ми станале тесни. Вчера носев и не носам повеќе не бев воопшто опуштена. Треба некои поголемки алишта да си купам бидејќи ќе почне ништо да не ми се фаќа.
Mojata metoda e, postelas peskir na krevet, zemas legen so voda i nekoj intimen gel ili sto i da koristis, ogledalce i brich. Si se rasepatuvas ubavo, si go mestis ogledalceto za da se gledas ubavo i taka polulegnata se sreduvas. Cim mi uspeva mene u 38ma, ke ti uspee i tebe...snadzi se pa zivi e rabotava ama nema drugo, bar ja ne najdov bolje resenie
Депилација, ама за ноктите на нозете еднаш бев на педикир, таман ме потсети да си закажам пак, иначе нема шанси да ги исечам.
Слично беше, само на столче значи така да терам @tina2018 со ноктите не знам што ќе правам орлови ќе бидат ако не прифати мм да ги исече. Нема да има шанса да ги фатам сама. @shz воопшто не носам таква облека ме стега, само памучни работи
Се депилирам секогаш, со брич и небремена нема шанси. Плус и три недели сум раат. Нозе ми средуваше маж, и нокти ми лакираше и се.
Бремена сите ме чуваа премногу. Од 7ми немам сама облечено чевли. Мислам дека им беше жал што сум како балон. Мене во салонот каде што се депилирам не ми ги средуваат убаво нозете, имам чувство дека не ги средуваат целосно само површински. По други места не ми се оди заради хигиена. И така маж беше жртва.
Здраво друштво, од утре сум 10 та недела. Сакам да прашам со што мачкате мешиња и гради? Ми рекоа најдобро од сега да си почнам бидејќи сум слабичка и немав воопшто гради,а почнаа да растат. Благодарам однапред и на сите со лесно ❤️
честито синче мила бубче, нека е жив и здрав голем да расте! најгорди родители да бидете на него многу ми е мило и се радувам за тебе оти имаш многу убава душа гушкајте се сега и уживај во најубавиот мирис на цел свет! мирисот на бебе
Другарки како се справувате со затнат нос веќе два дена едвај дишам ..правев инхалации со солена вода па со камилица и ментол ама ништо само моментално пушта ..рана ми е носот од секнење ме фаќа нервоза
Имам јас со синуси проблем и ми кажаа инхалации со пареа никако се отекувало, ова оториноларинголог. Мене изомар ми препорачаа, презадоволна сум ☺️