Drustvo, kazuvajte lek za zatnat nos od alergija. Nekoj so iskustvo za alergiski rinitis vo bremenost
Познавам жена која со царски роди и после 6м остана бремена со второ, ризична првата бременост скроз, со лежење, втората немаше никаков проблем ко да не била ич првата. Така да со добра и позитивна мисла, со многу љубов кон новото бебенце и со лесно
Мешиња , почнав со боцкање на Fraxiparine а претходно боцкав Клексан ама немаше сега па земав од овие , е сега кога се боцкав со Клексан имав бол најнормално од лекот а со Fraxiparine воопшто . Правам нешто погрешно или таков е лекот?
Јас си мислам на нервна база мене ми беше еден период се убив од чешање, нозете најмногу. А и со циркулацијата имало врска као стомакот притиска на крвни садови и често чешаат нозе заради тоа.
Здраво, Сакам да прашам дали некоја трудница пиела Утрогестан орално? Досега ги ставав вагинално, ама од денес почнав да користам и вагиналети Polyginax поради бактерија. Сега ми преостанува едните да ги внесувам орално, дали некоја ги пиела Утогестанот?
Јас ги пиев на почетокот пред спиење, насабајле не можев да е освестам, по цел ден бев како зашеметена и не можев ич да се концентрирам.
Не. Нема лек за жал Мене веќе цел месец ми е затнат. Ментол си ставам кај носот, а и прскам хипертоничен солен раствор. Тоа е.
Pa i jas taka mislam , zasto posledno vreme i se osekjam poise nervozno pa povrzav deka moze da mi e od toa