Од триглав не важи за жал.. Ист случај кај колешка 6ти месец беше бремена и не и следеше осигурувањето. Сепак прашај си да не има измени.. Ова беше пред 2 години
И јас исто го осеќам долу... Иста недела сме ние, ке смени бебуш положба само што почна да ни се познава вистинско трудничко меше
Гастрогард и Рупурут џабе парите ( бар кај мене) Нема што немам пробано, од ладно млеко, зрна ориз, сум голтала семки од маслинки, јаболко и што уште не. Сепак најмногу ми помага сода со малку водичка ама еве веќе 38ма недела дури по 2 3 пати пијам ептен е неиздржливо
Во осма недела сум влезена, почнаа пак болки како на почеток, како слаби менструални. Некогаш и кај ципите. Нормално е? Не се сеќавам до кога ме болеше првата бременост.
Zdravo devojki. Bremena sum 10+4 i imam nekoi bolki vo desnata strana veke nekoe vreme pocnuvaat odozdola pa do polovina stomak i toa poveke od stranata duri i kako nogata malku da me zaboluva vo kolkot. Bev pred edna nedela i nekoj den na ginekolog i togas imav bolki ama se bese vo red dali e normalno da ja imam bolkata samo na edna strana. A bebenceto mi bese bas na taa strana. I pocnav da se mackam so pavliceva mast bidejki mi se susi mnogu kozata na stomakot da ne e rano da mackam ili stetno. Pozzz. Nekoj so nekoe iskustvo isto ili slicno
Ne se sekiraj i jas gi imav istite bolki i jas se vadev od pamet. Samo odmaraj i dali stavas utrogestan i dali pies magnezium. Pozz
Утрогестан пијам (не ги користам вагинално моментално поради кандидата), а магнезиум пиев ама поради мачнините поретко, ми се лоши од директот. Треба некои во таблети да земам. Фала за одговорот.
Jas pijam magmezium 250 mg. Vo tableti i dobro gi podnesuvam. Koga imam bolki pijam po 3 na den a koga nemam po 2 na den. Probaj so tie
Jas koristam kako tableti edni magnezium vo stakleno kafeavo sise se mislam SOLGAR MAGNESIUM se vikaat a i be bas za bremeni zeni ima i nekoj vitamin vo niv oti i jas ne mozev da gi pijam kako prasok mi se povrakase. 3 pati na den se pijat imav i jas istata bolka so ovie skros mi pomina od segin gi kupuvam jas
17-та недела сум. Има ли шанси да ми се јават лажни контракции? Овие неколку дена како да ме стегнува нешто и одма ме пушта. Вчера бев на преглед се беше во ред.
А ако се пропратени со болка во долниот дел на стомакот, има простор за грижа? 19 недели сум, денес ми се случи нешто такво и мене...
Најубаво лекар да види...јас имав со болки ама сепак беа лажни..во 28 мене ми беа, и морав здреење да примам...еве сега 36 постојано ги имам и пак се лажни
Мене во втората бременост ми се појавуваа такви стврднувања пред 20та недела, додека во првата ми се појавија во трето тромесечие. Ти мереа ли должина на цервикс? Кај мене имаше скратување.