Моиве позерки се,шо слики имам од прегледи За двете во 12 недела ми кажаа а и за двете имав претчуство дека се девојки.
Само јас ли немав претчувство? Маж ми збореше гарант е машко јас си немав идеа што е. Количката ми е црна, се останато бело или шарено. Ни розе ни сино сакам.
I nie imame crna kolicka I belo krevetce .. Ne im veruvaj na mazite @MilaSs12 I mojov vikase zensko duri I se kladese I izgubi 200e
Јас планирам бременост наредниве месеци, во милион долари можам да се кладам дека машко ќе родам. Немам ни трошка сомнеж едноставно, многу силно чувство ми е, колку и да звучи смешно.
Дааа Во 11та видов на пренаталниот и не ми се веруваше , чекав потврда од доктор Си мислев измешани резултати , дека матичната рече 90% машко опет. Во петокот се виде дунде
Со првото во 5ти месец ги имав сите поголеми работи купено. Сега 18та недела сеуште не знам пол.. Еднаш машко ми рекоа еднаш женско, ама ништо со сигурност. А многу сакам да купам нешто. Од првото, од облека зачував само неколку фустанчиња, некое ќебенце се друго донирав. А имав претерано многу. Едвај се дособрав. Сега што и да е, се наново ќе се купува. Сакам да прашам, бебево го чувствувам многу ниско, нормално е? Како во цервиксот да ми е. Не памтам како беше со првото. Докторот не ми кажа ништо, пред неколку дена бев на преглед рече се е ок.
Маж ми па за пол не сака да слушне кога и да го прашам не било важно какво е важно да е живо и здраво му велам тоа е најважно секако ама кажи ми што мислиш какво е бебчето не сака да каже и не сака.
Јас од неделава почнувам со облека и ситници, 5ти месец. Дефинитивно Sinsay сетовите се одлични за таа цена, некако ту мач ми е 500 денари за едно боди... После 40 минути шетање почнува да ме боли долу и едвај се движам, па подобро порано да почнам и со крупните работи.
Со првото дете количката ја купив во 5ти месец, а главно пазарење 7-8 месец мислам... На прв скрининг ми кажаа пол, се надевам и сега ќе се види толку рано. Синко сакал сестра, со дедо Боже се договориле дека женско ќе биди
Последниве 2-3 дена ме чеша стомакот многу повеќе од предходно, мислам дека веќе рани ке си направам колку и да се воздржувам. Дали нешто може да помогне? 16+6 сум и го користам маслото на еуцерин, си мислам дали е можно од него да ме чеша (го користам скоро 1месец)?
За мешковците што прашувавте за купување козметика. Има на ани фарм онлајн достава и попусти на колекции.
Дали некоја има лачење плунка? Втор месец сум бремена, но ова е неподносливо навистина. Има ли лек за ова? Во првата бременост ми се појави, но бев некаде осми месец, но сега многу рано.
Мене воопшто не ме фаќа еуфорија за купување, ваљда ќе го чекам полот. А и летно бебе, така да чекам да донесат на кратки. Со првото крупни работи купивме 7-8 месец. Немав многу облека на почетокот, која грешка ми беше. Затоа сега ќе се спремам убаво. Со синко во 12 недела, докторот според мерките ми кажа машко е, и тоа на обично ехо. Сега сакам женско, и не знам дали има некој повеќе од мене што сака женско И сите очекуваат женско, синко, маж, баби, сестри, сите Интересно ќе е да е пак машко Јас осеќам мома дека ќе раѓам
Мешковци скапав на форумов Прееска што се пожалав на болки 26г.н а ковид позитивна Бев на болница и ме примија,фала богу со бебе е се ок ми рекоја. Ми мереа цервикс ама докторката не ми прокоментира, сега во извештајов гледам пишува нешто TVUZ:CL 50mm Дали е ова тоа?