..абе така мислиш . Бременост и хормони,и тој инстикт беба да е ок,чуда праат од жената.Мене чичко ми ме пораѓаше.Сега ми е грдо коа ќе вратам филм.ама тогаш гајле немав.За него бев исто ко тастатура за програмер.Само ми беше важно бебе живо здраво у раце да фатам.
Женски ме интересира тие што сте биле со ивф, а немате испитано мутации до кога примавте клексан? Знам дека е индивидуално, но чисто сакам да знам. Фала.
До крвна слика, мислам прва проверка по 12та недела беше и ако е во ред со вредностите на ддимери престануваш, ако покаже крвната слика дека треба да се прима уште терапијата може и подолго да трае, до наредна крвна слика
Мене не ми е јасно како би го погледнала тој човек пак во очи? На пример да му одам на гости на маса да седниме. Нема шанса, не.
Мислам да не се вредностите во зависност од лаб. кај што се испитува? Не сум сигурна. Еве кај мене вредности поделени по тромесечие
Не ми е јасно како може да дозволите роднини да ве пораѓаат. И од добриот доктор има подобар, ако не има двајца исто добри. И бабица без мака пораѓа природно на државно.
Јас скоро 37 уште некој ден и почнува некоја возбуда да ме тресе...бебе мава многу и болки имам само од тоа. На некој момент стиска ниско доле ама секунди се во прашање Неможам никако само да спијам..у 4 саат како аларм да имам у телово одма станувам
Zdravo devojki, sum 13 nedela i do deneska super terav. Deneska od sabajle imam istoo menstrualni bolki me bolit stomakot dolu me stegat. Kiqmata duri sega pocna i levata noga da me bolit cela istoo e kako da dobija na sekoha minuta sto duri i trcam do wc. Duri utre inam termin na kontrolla ama lele ispanicena sum (
Напиј се магнезиум директ и ќе ти помине. Смееш 2 такви на ден да пиеш кога си бремена. Јас цела бременост пиев добро е и за матката и за болките што ги имаш. Верувај чуда прави.
Vcera vaka mene mi bese no kako sto pominuvase denot i bolkite prekinaa. Piev edno nautro edno navecer magnezium prazok. Dr.mi rece bilo normalno!!
29 недела сум, имам чувство на натеченост доле и ме боли вагината физички (усничките и препонот). Го осеќам како после вежбање, како мускул кога боли после претерано вежбање. Осеќа некој вака, или да палам ред флег паник тастер?
Легни одмарај може да ти е од премореност. Јас кога бев бремена од 5ти месец па до 9ти се осеќав како да ми тежи нешто доле и дека ќе испадне, но тоа беше само чуство. Когга ќе се оптеретев повеќе физички со одење тогаш имав такво чуство.
Јас откога почнав на работа дека цело време на стол ми е така. Не секој ден ама еве денес осеќам и никако неможам да де наместам да најдам удобно место
Jas vaka isto osekav, kako da se oteceni usnite od vaginata, ednostavno nadvoresno nekoj pritisok imav. Iscezna samo od sebe pred nekoja nedela (sega sum 37 +5)