Zeni denes na svet dojde mojata ubavica Nina srce na mama princesa na tato, naseto embrionce junace, 49 cm 3360, me porodi so carski Dr.Jordanco Ivanov vo Sistina, na site I'm posakuvam sto poskoro da se ostvarat vo ova uloga .
Колку чини проверка на д димери и хемостаза по приватниве? Државно термини слабо... Најдов ценовник еден ама не ми го отвара
У Авицена околу 2600 излегува премногу е, зошто не провериш државно? А сега прочитав си пишала дека нема термини.
Ништо страшно, ќе треба да пиеш метилирана фолна и б12. Консултација за доза со гинеколог/трансфузиолог.
Баш е индивидуално. Ние кажавме на најблиската фамилија во 10-та недела а на пријатели/роднини некаде 14-та недела. Едноставно прави како што се чувствуваш прво ти а нормално и сопругот. Јас не знам, имав некој потиснат страв, чекав неколку прегледи да поминат. Бидејќи кога ќе кажеш на најблиските, на секој ден/два ќе те прашуваат како си, па што е следен преглед, анализи и слично
Мешиња само kidsandco имаат од Bibs и Frigg цуцлите? Каде можам да ги најдам на друго место , out of stock се боите што ги сакам. btw: пишувам тука пошто е најактивна тема.