Ne se sekiraj nemaat vrska simptomite. Jas denes bev na eho se e vo red. Znaci normalni se site promebi sto se slucuvaat.
Нормално е да варираат...да ги нема и да ги има....за некое време може ќе ти се појават и до крај ќе тераат па ќе викаш само да ги нема...опуштено и уживај си..лесна бременост
Честитки на новите мајки, да се гушкате и радувате заедно. Јас имам страшен проблем со стомакот т.е цревата. Бев кај Василевски во Систина, ехото е чисто, ми препиша рудакол и еманера 3 недели, многу се плашам а не можам да издржам од болки, да не наштетам на бебо 28 недела сум.
Zenski dali e dovolno premama da se pie vo pocetok od bremenost ili da zemam i plus folna ? Ako da koja kolicina ili i b6 ? Strav mi e od mutacii i od rizici defekt na nevralna tuba iako vo familijata nema bolni fala bogu Na ginekolog zakazav duri za 2 nedeli no sama pocnav so premama
Фолна, Бкомплекс, ВитаминЦ, Калциум (јас тоа пиев на почеток не пиев ни пре мама ни фемибион) коридтев само во 2тромесечие и тоа 2пати гледав дека нема доволно количини си пиев све посебно бидејќи ми се фаќаа многу после треба магнезиум ако имаш проблеми со железото и тоа ќе омега за пре мама незнам за фемибион знам дека самото си има фолна. Прочитај од позади дали има фолна ако има не зимај. Ако имаш нешто првин види докторот што ќе ти каже па после купи. Според мене најубаво ти е да си отидеш кај него само за консултација што како да земеш.
Fala ti mnogu za odgovorot, sega ke i se prejavam na doktorkata znam za eho e rano megjutoa za razgovor da odvori 10min Mislam deka 200 e folna , neznam kolku treba ama valjda e dovolno
Zdravo devojki Edno prasanje do vas kade mozam da primam po edna infuzija na drugo mesto osven vo bolnica. Ne mi davaa zatoa shto treba da ostanam na bolnica da lezam nekolku denovi pa da mi dadat. Ne sakam tamu da lezam.
Можеш и дома да викнеш да ти приклучат. Или ако знаеш медицинска сестра може, зависи за што треба да примаш.
Дали ви се стврднува стомакот? 30 недела сум и порано се имало случено ама денес и вчера скоро и цел ден да ми е како потврд, ќе пушти па пак исто
Нормално е како ќе растеш се почесто ќе се јавуваат ете јас ја терам 38 ми се случува во еден час 7/8 пати се спрема телото за пораѓај
фала ти многу се плашам за се, не знам што е со мене секоја промена ја гуглам по 100 пати и се нешто ќе се изначитам па иди седи мирна после