Ремедика и Систина ќе те примат веднаш бидејќи имаат дежурни гинеколози, а имаат и втора смена до кај 9 - 10 (Ремедика ова). Друг гинеколог не знам, а верувам дека цените се тука некаде, зависно како ќе те прегледува. Во Ремедика сите доктори се искусни и професионални, за Систина не би знаела да кажам.
Во твојата ситуација кога и да одиш ќе те примат. Има дежурни лекари. Јас два пати на дежурен одев во Ремедика и одма ме прегледаа. Ако сеуште крвари не чекај одма оди.
Здраво трудници едно прашање... во разговориве наназад читам дека ГАК станал ковид центар. Дали некоја што оди периодов на цтг може да потврди дали е вистина. Јас од следна недела влегувам во 9ти месец и планот ми беше таму да одам и таму да се породам(првиот пораѓај исто ми беше на ГАК пред нецели 4 год па искуствено би одела пак таму). Чекам одговори и ви посакувам убаво попладне
Кога почна да ви се познава меше? Овие дена сум со мигрена, повраќам и многу слабо јадам и стомакот ми спласна наеднаш. 9+3 сум, знам дека е рано ама сепак ми е чудно да ми е толку рамен. Претпоставувам претходно ми беше надуеност.
Од надуеност ти било претходно. На 9 недели 1 и пол сантим е бебе рано е уште да се познава не се секирај.
Јас сум 17+4 и што знам не ми се познава многу, ако ептен се загледувам е тогаш можам да приметам дека малку ми е поголемо мешето.
Рано е. Сите велат кај втора бременост порано се познава ама мислам дека барем после 3ти почнува да се гледа нешто.
Веројатно си и слаба. Кај послаби и прва бременост порано се познава. Јас бев со вишок кг и тек околу 5 почна да се познава меше трудничко.
Poduenost ti e, rano e da se poznava. Mene vo 5ti naglo mi porasna,preku nokj, nekade okolu 17,18ta nedela.