Женски дали знаете каде може да се најдат вагинални ленти за мерење на ПХ вредност? Прашав во сите аптеки, но немаат. Порано имам купувано во Бугарија, а има и на Амазон и на Ebay, но нема достава до МК.
Прашај ја матичната мислам дека само они можат да ти набават за тука. Ја ја прашував ама премногу ми беа 5000 ден.
Лелеее 5000 денари , во Бугарија не беа толку скапи во аптека, некоја смешна цена беше. Памтам тие за плунка и урина дека беа околу 250 денари, 80 парчиња. Фала многу, ќе ја прашам баш.
Мажето мое веќе е спремно за да се запознае со мама стг мирно нема контракции по ехо се е во ред машала 3,500 има доволно плодова вода и постелка ОК, вагинално 1,5цм отворена и овие денови да чекаме болки лелеее знам што ме чека ама возбудата е посилна од мене со лесно нека ни на сите мами Господ да е со сите нас
Дај боже, се надевам да се среди за 2 недели со лекови, 38 недела сакаше докторот да ми закаже пораѓај ( морам со царски поради тешка бременост што имав многу)
Не знам искрено, уште сум на Фемибион 1 -10та недела сум. За синчето премама пиев цела бременост и тие ми беа погодени, ќе видам и јас какви ќе земам после 12та. Која цена се премама 2?