Другарка моја ја имаше, за време на пораѓај и дадоа терапија и не ја пренесе на бебето. Не грижи се, важно е што се откри.
И јас еве од утрово од кога ми излезе резултатот од брисевите читам за бактеријата, тоа што прочитав е дека многу е полоша за природен пораѓај дека за царски не смета,ама сепак ми ствара паника до сега се беше чисто и брисеви и се, и на крај баш кога треба да се спремам за пораѓај со убава мисла ми излегува ваков резултат не ми е сеисто, ама дај боже само да биде се добро,на сите нека ни е бог на помош.
Ама ич да не се секираш за бактеирјата, пиеш антибиотик, ќе ти дадат венски на болница. Нема простор за паника верувај ми.
Не,дури не ни знаев дека ја имам, си имав закажано 36 недела последни брисеви што треба и крвна слика комлет и така дознав ништо не осеќам, ни па знам кои се симптомите.
Леле и јас така работам цел ден. Читав дека не било добро поради топлината, а за болката не верувам да е од тоа.
Јас работев од статичен, ама цел ден на стол се дрвував и доста ми е голем стомакот и ми смета да седам, башка бебе ме рита во ребра така, 34+ сум јас Сега 2 недели земав вака да работам па почнаа јајниците да ме болат, затоа помислив да не е од тоа
Zdravo , dali nekoja od vas koristit PROVEN PROBIOTICS kapsuli se edna e bela i edna zelena. Citam tuka fembion ili pre mama i znam mnogu koj gi koristat no ete mene dr mi gi kaza ovie da gi koristam pa samo sakav da znam za iskustvo
Дали е возможно и во ред бебе од 22 недели да е волку активно? На сите страни ја осеќам, ме мава на бешика, ама на секој пола сат.
Да, и кај мене знае да е многу активна, дури ме здоболува некогаш, си викам од кај толку сила малово...