Крвта да не ти е од чепот што паднал? Нема веќе за што да се плашиш, мора да се скратува грлото за пораѓање си.
Значи те читам и ме нервира нашево здраство доктори, треба да објаснуваат да кажат плус пред пораѓај сне поосетливи си правиме филм од секој нивни збор ама тоа е... Ајде смири се сега си барем на болница ќе те следат и за брзо ќе си го галиш бебето
Не се секирај баш треба да е скратено. Мене вчера ми рече дека е долго ко да не сум трудна Ама јас сум 20та. @Yowannty и јас земам такви и ми рече слободно и б6 или б комплекс за тоа.
Е зошто плачиш? Мора да се крати грлото, прво се крати па се отвара. Значи во твои недели колку пократко толку подобро е. Нема потреба од никаква паника. И темно црвената крв е нормална.
@Marsic Не се секирај, на безбедно си. Те следат докторите и знаат што треба да прават. Ако не ти се јаки болките гледај да одмориш колку можеш да собереш сила за гушкање со бебушот
Фала ви на сите не се разбирам многу за тоа прашав тука имам болки јакички и плус сега пукна водењак ќе си чекам бебушко ви посакувам на сите со лесно и побрзо
@Bubce38 еуцеринот пх5 го користеше и во бременост? Ептен ми е сува кожата сакам таков да земам, т.е синко таков и користи па заедно
Да да Во бременоста почнав да го користам. Пред тоа не се тимарев со такви скапи препарати И сега му крадам на синко од целата колекција
Јас вчера си купив едни труднички хеланки иако сеуште не ми се познава многу мешето. Малку ми се големи ама имаат едно ластиче за да си ги стесниш и таман за сега ми доаѓаат. Пред некоја недела купив обични со стандард величина ама пак некако ми сметаа на мешето, ме стегаа. Постојано сум во тренерки ми здосади веќе па морав хеланки да купам, фармерки не можам да носам не ми се комотни повеќе.
А да и тренерки имам земено. Па доколку ти е мала претходната облека нормално е дека ќе земеш дали поголем број дали трудничка.