Женички јас да Ви се заблагодарам за послената помош Се породив природно дојде моето буценце 3.960 Ви посакувам на сите со лесно и брзо гушкање со најубавото нешто. И Ви сакам лесна бременост како и пораѓај. Јас малце бев лоша ама се извинив на сите интересно си поминав за еден ден. Ваш на датумот си дојде
@Jana06, @Chuchanov мамички Ви честитам на вторите мешиња. Господ да ве доварди и да си имате лесна бременост. Мене од втората доза од вакцината против Ковид 6 месеци поминуваат во март. И, после тоа планиравме втора бременост. Но, минатата година имавме само трошоци. Сета заштеда замина. Разговаравме со мм и заклучивме дека не може да одиме на второ Имам 38 години ќе треба да се направи пренатален тест, а тој е многу скап, кај се двата скрининзи и ред други испитувања, а јас сето тоа го правам во Плодност. Како е така е? Што да се прави? Уште еднаш ви посакувам лесна бременост и ве двете.
Фала мила само убавини да ти се враќаат И кај мене нема уште 6 месеци поминато од втората доза ама бидна работата
Ве читам цело време зборите за секс. Јас искрено не можам да имам секс. Едноставно немам потреба а и кога ќе пробаме да имаме секс тешко влага а и цел нема теорија да влезе. Некако ко тесно да е Пред некоја вечер вагиналетка неможев да ставам, едвај со болки... Дали е сето ова нормално шо ми се дешава? Ја незнам ни како ќе се породам со ваков случај
јас бев ваква откако се породив со царски. Бев и на гинекогот да се проверам зошто е така. Никако не влегуваше и кога ке влезеше како накриво внатре во нешто да удирашемаки за мажно со тек на време се среди. Потоа
Мајка природа. Ај за пораѓај може ќе е се во ред. А сакам да имам секс што викаат за полесно отворање ама тоа е...
Во бременост се е нормално. Многу јасно дека нема да имаш секс ако не сакаш. Јас имав до крај ама можев и сакав. И маж ми сакаше. Договор е тоа. Породување и секс не е исто.