Јас ги правев во хемо лаб ама последно слушнав дека лабараторијата како таква не постоела била купена од никоб лаб. Таму праша?
Сакам све на приватно ама изгледа нема,не знам дали приватно примат на трансфузиологија да ги направам тие што се за таму утре
Прифатно се многу скапи,ова ти е подобра варијанта.Ако испадне дека ги имаш секако ке треба да си под надзор на ревматолог и трансфузиолог.Можеш да одиш приватно на ревматолог,а испитувањата да ги направиш на државно има таква комбинација,3000 преглед е и 3000 контрола плус испитувањата,зависно што ке треба.
Авицена прават ама не се со титар,,со бројка,само плус или минус,јас правев таму,за џабе платив околу 4000 И во хемолаб правев таму се со титар ама треба да знаеш точно кои антитела да ги испиташ,затоа треба насока од ревматолог.
Мене ми рекоа само дека овие анализи не ги прават ништо не ми спомнаа друго. Ке видам на приватно да закажам на ревматолог само да завршам работа, после неколку абортуси веке не ми се чека за ништо колку и да чини само сакам да завршам работа и да биде све во ред
Мене напротив. И со првата бременост и сега косата ми е преубава. Густа и со убав сјај. А после бременост ужасно ми паѓаше Не и не би правела. Нека е живо и здраво , фешти за пол несакам.
Мами бидејќи ќе бидам со провокации а немам такво искуство д ми кажете како сте минале? Паничарката во мене се разбуди како ли ќе издржам до понеделник и јас незнам
Има: https://24apteka.mk/product/capilarte-shampoo-treatment-stimulating-hair-growth-300ml/ https://24apteka.mk/product/capilarte-serum-treatment-stimulating-hair-growth-150ml/ Братучетка ми ги користи, ептен е задоволна.
Девојки 32+5сум но денеска имам страшни болки кај срамната коска од десна страна одвај одам се напив магнезиум али не помага пробав со одмарање и тоа не помага,дали некоја се соочила со ваков проблем да ми каже што и помогнало.
Може прашањето не е за овде, но незнаев кај да го поставам. Ме интересира тие што купиле/ порачале креветче од charli baby од Тетово, за колку време им стигнало/ дали имаат нон стоп на залиха, или се чека незнам недела две?
Мене ме интересира за квалитетот. Некако многу евтинки ми се во однос на другите. Те молам кога ќе ти стигне да споделиш искуство
Не сум купила ни порачала сеуште мила, да нај ефтини се, а и гледам ги фалат, кога ќе купиме ќе споделам искуство, а дотогаш тие што имаат можат да ни кажат.
Еве јас видов вчера 2 искуства ќе ти кажам немора да значи дека кај секој е исто 1што и ставија провокација и течеше од 8сабајле до незнам колку беше сигурно 12-1 се отвараше немаше никакви болки вика чувствивам ама минимално се отвори до 7прста ја качија горе горе се отвори 10прста немаше пак никакви нагпни за пораѓај после незнам што и ставија доби нагони за породување ама незнам дали се породи бидејќи јас не ја водов ттука на прием. 2рата и дтавија провокација и нејзе и истече цела реакцијата и беше само пукнат водењак и 1прст отворена додека ббев јас во соба до вечерта 9и нешто она уште си беше само 1прст. На некој им реагира на некој не немора да значи дека кај тебе нема да има реакција може ќе си покаже одма. Тоа е јас што видов со провокации.