Јас имам од Чарли , за два дена го добив цените се евтини затоа што е целото у делови и мора некој мајстор да викаш да го склопи.
Вие што сте 34+ дали имате почесто од Бракстон хиксовите? Еве денес ич не бев активна а ги имам почесто. Едино што не пиев многу магнезиум претходните денови го занемарував ..
Па добро, како и салоните за мебел (можеш со и без монтажа) како и да е најмал проблем е да се склопи, битно ми беше дали многу се чека за да ти испорачаат. Фала ти мила ❤️
Ја ги имам од 20+ и баш пред некој ден читав дека сега можат да бидат почести па ме интересираше дали има некој како мене
И јас имав, и сега уште имам повремено 34+5 , не помага ништо, барем мене не ми помогна ништо, си трпиш
Јас не памтам како е да не боли доле Одење, стоење, тек па лежење од лежење ме боли, седење... нема спас една како мускулна тупа болка, којзнае од кога боли од 7ми 8ми може, сега сум 37ма и уште си боли
Zdravo firmata ne mi platila zdravstvo a sega treba da se porodam ovie denovi dali koga ke mi platat zdravstvo ke.moze da gi refundiram sredtsvata i kolko ke mi izleze poragajot drzavno bez zdravstvo
Kaj mene se pocesto se aktiviraa sega vo 29ta nedela, nekogas od pamet izleguvam ne znam kako da izreagiram.
Dali vi se desava da se gusite posebno navecer vo spienje? Mene cela nedela mi e taka,eve budna sedam od son se budam so gusenje,bolki vo zeludnikot i pot..
Ги имам и јас од порано, ама еве последнава недела/две се потсмирија.. чудни ни се ова телава сега почнаа доле мускулите кај вагината да ме болат
Мешина дали е можно во 29недела да ми се врати гадење? Еве неколку дена навечер од спијање се будам и ми се гади,а и сабајлевоо ептен.Дали некоја има вакво искуство?