Zdravo devojki Bi sakala da prasham sto prevzemate koga ste nervozni, napnati , kako se smiruvate ? Periodov sum mn nervozna i se trudam nekako da si se smeram , megutoa konstantno me drzi nervoza
Во шоља за кафе ставам една рамна лажичка сол и пијам на екс За пола саат негде секогаш кога пијам ми се враќа во нормала. Ништо друго не ми помага како ова.
И мене знае да ме фати, пијам б6 и по препорака од членките варам одма чај од камилица па некако малце по малце се враќам во нормала
Добро бе трудни, само јас ли сум со низок притисок и несоница? Страшни подочници имам откако останав бремена, ама дали 3-4 ч спијам. @ivi1987 Добредојде во клубот! Лесна и најубава бременост да имаш! Секоја чест за решителноста за трето! @baby 5 Најубав Валентајн си имала! Честитки!
Да јас имав и сега понекогаш ги имам а веќе сум 19 + Др го прашував ми кажа дека е нормално се шири матката .
Zdravo ako sama si dadam otkaz dali me sleduva zdravstvo od biro vednas ili preku maz mi ama vednas bidejki mi treba hitno za poragaj a ne mi platile vo firma i zatoa ke dadam otkaz
Преку сопругот би требало веднаш ,денеска те одјавуваат од работа и утредента да си поднесеш пријава преку него и копија од венчаница ќе ти треба , но сепак прашајте во фонд за секој случај