Оди пак на лекар. Мора да пиеш штом ти кажале така и ја имам тахикардии ама слаби и не пијам ништо ама да ми кажеше дека треба да сигурно не би оставила така.
Ја немам труднички облека , носам само хеланки и панталони едни од Зара уште можам да ги носам немам многу избор да ама и не шетам нешто многу , горе носам се што имам од претходно повеќе сум во пижами по дома
Во Ева има само убави дуксерчиња класика со хеланки. Има еден Леа/Премама во ГТЦ ама јас не сум била да видам што има.
Со првото поради крварење одев на секои 2 недели. Сега докторот рече се гледаме за 1 месец, освен ако немаш болки и сл. Мислам дека на месец е сосем доволно да се оди. Еве две недели се поминати, јас на ехо не сум била.. се си викам дали е добро, дали напредува.. ама тоа дека со првото навикната од 4ти месец до крај да одам на 2 недели. Секој доктор различно кажува..
Од доење се плашев, една недела со силиконски поминавме и уште си тераме со доењето без проблем. И од грчеви се плашев ниту еден грч не осетивме. Следно од заби се плашев, си реков тука нема бегање заби мора да се проблематични, со 5 заби никнати сме 3 пати гелче сум ставила. Заклучок е дека секое бебе е различно, џабе стравовите, не си ги набивајте пред време.
Е тоа е за жал. Зедов јас еден фустан и сукња за на работа од Ева.Тој стил на фустани во сите бои, туники некои и хеланки. Тексас сукњи од дедо ное времето Лесно ќе ми беше да сум во хеланки ама морам да почитувам дррс код Начекав неколку кошулчиња од том теилор зедов две ,три. Од синко две кошулчињ најдов труднички, среќа ми се фаќаат , не се носени ич зошто на патолошка заминав. Во ваикики спортски работи само, хеланки и панталони црни . Ако може некој од х&м да ти земе, сестра ми ми зеде некои работи кои уште си ги носам .
Јас имав зголемувања на плата, сите во последните 12 месеци, значи имав различна плата, и си израчунав просек и точно ми исплаќаат од фондот. Информирај се во фирмата, бидејќи тие доставуваат информации до фонд за платата. А после породилното ќе ти биде платата на која си пријавена, во твојот случај 21.500
Што е уште потрагично, јас не одам приватно. Да е за приватно не правам муабет, идеш плаќаш. Јас зборам за матичен во болница
У болница? Толку мито ти зима ццц Ајде за овие ПЗУ океј секаде е така ама за у болница прв пат слушам .. ужас!
Znaci mozno e da e nesto problemot od smetkovodstvo kaj nas...bas ke odam direkno da prasam zosto da ne si go dobijam ona sto mi sleduva i 1000 den da se plus znact vo ova vreme koga site ceni se pokaceni
Знам.. Јас размислував да си купам памучен материјал и да си сошиам 4-5 чаршафчиња.. изгор се, а стварно не знам зошто ♀️
Зашто сеа се тренд тие креветчиња, го плаќаш името. Тоа е мое мислење, немора да значи дека и ти не треба да го купиш креветчето и постелините Јас искрено можам да си дозволам да го имам ама како што кажав претходно парите може да се пренаменат и за плус други работи Во врска со креветчето можам да кажам од на слики што го гледам дека е преубаво
Јас нане, камилица, планински пијам. Веќе 31 недела сум. Ако грешам некоја што е поупатена нека не советува Знам дека зелен, увин, маточина не смее
@Rubiii јас цела бременост ја поминав во хеланки од morhercare, преудобни се, можеш и како по спортска комбинација да ги носиш, или да си ги комбинираш со кошулка за поформален изглед.