Женски дали деновиве купувал некој пролутех, уште една имам и го пратив мм во ремедика да ми купи ама немало и систина беше исто нема као чекале. На 4 дена ги примам ќе ми треба дури следен Петок ама што е работава до сега не се случило да нема а само таму ги има на др место не. Дали имаат и си ги чуваат залихите за нивни пациенти јас њу борн сум а маж ми одма рецептата ја дал па виделе и рекле нема, немам памет незнам. ❤️
Нема никаде, сестра ми едвај најде во некоја аптека кај олимписки. Цел град го свртеа еден со кола друг со телефон прашува, па и ја се уклучив. На крај зет ми рече ќе одам Косово ама овдека случајно свртела сестра ми и нашла. Митко и рекол ако нема ќе смениме со прогестерон депо дури најдеш , прашај и ти
Што стана немало до сега проблем ги користам одамна, а јас и тие и тие ги користам на 4 дена, ќе видам до Петок ваљда ќе најдам ако не ќе видам док што ќе каже. Дали можеби се сеќава која аптека била таа сестра ти. Фала ти на инфо❤️
Да И овие се пупиња https://www.google.com/search?q=пуп...AQ&biw=360&bih=654&dpr=3#imgrc=9nB6he7EOTxaDM
Девојки како сте со главоболки? Има денови кога баш ме боли ко денес, ама шубе ми е да пијам било што.
proveri ovde mila, jas sekogas tuka gi naogjav. Javi se i ako imaat reci im da ti cuvaat, barem mene sekogas mi cuvale.
Јас на почетокот имав главоболки. Слободно написе парацетамол ако ти се неподносливи, одма ќе те пушти, подобро ќе ти е. Многу вода да си пиеш. Така мене доктор ми кажа и има резултати
Zdravo.Gi gledam vir uloskive da ve prasam kako se oblakaat poso ima I mreza? Dali vaka se sterilni?I dali vrz uloskite idat mrezestite gakji?
Улошки како секои други ама се чист памук и многу повеќе впиваат. Немаат материјал како мушама што го имаат другите улошки, за да може раната да дише. Прво оди улошка па гаќи како и секогаш што ставаш. Може и не мора да се мрежести.
Мешиња, преку ноќ имав болки во долниот дел на стомакот до срамната коска, чувствував бебето како турка, приметив стомакот ми се спушти и еве цело сабајле контракции имам, само не се толку често. Водењакот не ми е пукнат уште,незнам дали да одам на лекар, ќе чекам на колку ќе зачестат болките. Инаку 37+3 недела сум, да не е рано?