Дали некој знае и може да ми каже нешто повеќе за овие бројки, што се, дали се некој фактор, што значат? Сега дома ги видов.
Жал ми е, сочуство. Јас изгубив двајца домашни пред година, еден по друг и разбирам како ти е. Мене ми е прва бременост и ако може малку да те утешам, татко ти барем те видел како мајка, имал внук.. Моите за малку не дочекаа. Се јадам и јас цело време, често и плачам и патам, криво ми е, тешко. Ама на крај ништо не можеме да направиме освен да гледаме на позитивна страна зошто ни татко ти ни моите сигурно не би сакале да не гледаат во ваква состојба несреќни и под стрес, па гледај ете за него, за тебе, за децата да научиш да живееш со болката зошто нема да помине, но нека не те совладува. Гушки. Ако ти е некогаш многу тешко слободно пиши ми.
Супер се. 6 цм се бебињата, нукален набор одличен до 3 е реф вредност, обемот на главчињата 2 цм. Душички И ти одиш кај Михајло? Јас не познавам трудница што оди кај друг
Јадам, а се мислев дали смеам. Ама пошто не се свежи, си реков нема проблем сигурно Се мислев за урда дали смеам така жива да ја јадам. Од вчера ми иде да му влезам на пластичното Е јас само туна не јадам и меки сирења, ми остана у глава од гинекологот у прва бременост. Оваа бременост се давам у праз, кромид, оцет, кисели краставички, солено сирење и такви некои чуденца. Да се чуди човек
Jas imav hematom (ne znaev) si setav, si vezbav i vo 11 nedela imav jako krvarenje. Srekja bebeto bese dobro ama mi preporaca 1 mesec lezenje, nisto tesko da ne krevam, odnosi nikako. Posle dve nedeli bev na kontrola, hematomot se povlekol no mi rekoa da odmaram povekje Znam deka caj od kantarion mnogu pomaga za bolka vo zeludnik samo neznam dali smee vo bremenost da se pie.
Преубаво Јохан поубаво Сите именца се убави, и да не ми се допаѓало некое име, го засакуваш кога детенце го носи.
Jas jadam cesto i toa svezi sampinjoni, i ne smetale do sega a gi jadam i pred bremenost i za vreme na bremenost, ne sum mesar mnogu a tie se zamena za protein.
@AugusTina! многу ми е жал сочувство и до тебе, сигурно ти е претешко. Тука сум и јас, ако имаш потреба за разговор пиши ми слободно. Те гушкам
Прв пат на раката ми се појави модрица, немам болка не ни памтам дека сум се удрила негде, на друг дел од телото немам ништо. Кардиопирин пијам, се мислам дали да му пишам на докторот или ептен глупо ќе биди совет ?
Женски луто јадете? Јас избегавам бидејќи имам приметено дека кога јадам бебето е поактивно и си викам да не му пречи.
Понекогаш да, мака мачам со запек и да не јадам луто мислам дека нема ни у тоалет да одам. Инаку не смета, препорачуваат да не се јаде мн поради хемороиди.
Јас баш во моментов јадам урда и печурки во комбинација Не сум ни знаела дека не треба. Што се несмееме да јадеме?