Од кој град си? Блиску ти е Скопје? Да го најдеш Јани на трансфузија некако Вака ти се ок резултатите , јас сум со мн ниско аптт па пак на 1 клексан, да не се правиме стручњаци… @Marija2007 само перница за трудници е спас. Јас таман ја наместив, синко рика он да спие на неа, па налет секоја вечер расправии, си трпам болки
Одмарај повеќе во текот на денот. И обавезно масажи пред спиење, по минимум 10/15 мин на нога. Мене само тоа ми помага Едит: како што ти пишала и @eli25 земи си перница за трудници
Подобро да одвоиш ден/два и да одиш во Скопје на дополнителни консултации…најдобронамерен совет Во право е @eli25 за правење стручњаци на форум. Разменување мислење е добро, ама да пишуваш резултати и да ти кажуваат онака цврсто бива или не…јас би отстапувала од такви изјави,од причина што не сум доктор и верувам сите треба тоа да го практикуваат
Не знам за останатите трудници ама јас се осеќам како да "купувам" ден за ден чекајќи дали ќе одлучат, кога ќе одлучат. Кој непотребен стрес...
Imam pernica za trudnici, ja koristam maksimalno od sam start na bremenosta. Mislev da ne ima nekoi apcinja sto se dozvoleni da gi kupam. Ne se izdrzuva ova
Таму сум, многу ми го фалеа и бев да видам па еве останав. И задоволна сум ептен. И ти си кај него? Богами навистина нема трудница што не е кај него, кога одам на контрола чекам со саати, пред мене најмалку 10 има секогаш, а после мене не се ни бројат..
Да, и јас со саати чекам . Последно кога бев уште двајца доктори беа на смена, за кај нив имаше по една жена, а ние сите може 20 за кај Михајло. Пресрце е
Ауу толку ми е висок за до терапија? Треба да одам на ендокринолог, или да чекам да видам утре што ќе ми каже матичната
Јас се мачам со хемороиди пече страшно. Од вечер ќе користам една крема препорачена од фармацев. Ако не ми помогне и тоа незнам...