Да ама не значи дека веднаш ќе се отвориш по спуштање на стомакот. Еве јас неколку дена сум со спуштен стомак, наместено бебе, а не сум ни отворена, ниту ми пукна видењакот, ниту чепот ми паднал, уште си чекам Инаку 38+4 сум, ептен сме блиско
Која недела си? На мене во болницата каде што се пораѓав ми ставија топла вода и топол песок на половините ама на кратко, бев отворена 2 цм.
Нормално е за прва бременост мила,а и поубаво за бебето, на тебе знам дека ти е тешко ама ај кај издржавме до сега па и 2 недели ќе издржиме
Ке биде најпрекрасното бебенце што си го видела. Јас за моето плачев.толку многу чувства што не се опишуваат
Тие недели ми се спушти стомак, и чепот ми падна, не се отварав, ни грло омекнато, со провокација не се отварав бебе се качи горе и 39+4 закажан царски Јас ставам, доктор ми рече смеам. Мислам на природна база е
Да ми помага многу, да не ставам Оперил користам од нив и супер е. Во упатството пиши како се користи
Јас сум со врски. Ама вака ми изгледаат океј сите , многу се фини и чисто ми делува се Мислам дека сме во сигурни раце сите
Жени мене скоро цел ден ми е тврд стомакот, ама без болно е, стегни пушти а бебе си е активно. Дали да паничам? 33та сум
Јас имам постојана тапа болка од лева страна кај јајникот и ми се укочува и ногата исто така и кичмата од лева страна само 37 г.н сум дали е нешто загрижувачко?
И јас имам во витамините со фолната што ми се. Докторката ми рече дека мала количина е корисна, само да не пијам дополнителни витамини со А