Ако така ти има речено доктор не е брзо. Јас ставав полигинакс од ко ми зеде брисеви поради кандида дури стигнаа резултатите, па одма ми препиша други поради бактерија. Немав проблем никаков, пиев и пробиотик плус.
Јас го пијам, презадоволна сум болките во препони, срамна коска и половина скоро и да ми ги снема ептен се минимални сега, јас не можев ни во спиење да се вртам од толкава болка (се надевам не поминаа сами од себе)
Солена вода неколку капки во нос ќе ставиш и ќе полежиш... Солво вода ќе ставиш и ќе мешаш додека да се растопи
Јас Планирам само што ќе влезам во 9ти да отворам трудничко? Што мислите вие, во ред е така? Термин краен ми е околу 20 април, на 22 март влагам во 9ти, планирам да отворам трудничко околу 1,2 април
Ако имаш одмор, искористи го пред да отвориш породилно. Да не си кратиш од времето поминато со бебе, тогаш нема да ти се враќа порано на работа.
Земи си спреј за нос Cosinus јас сум со синузит, он жи врши многу работа , на ваза на диво оригано , по препорака од гинекологот ми е , од виола го земав околу 200 ден.
Рачунај дека ќе треба и порано да се вратиш, а тогаш е потешко. Јас сум со 5 Мај термин, планирам трудничко да отворам на 3ти Мај ако издржам до тогаш. Од 15 Април пишав одмор. Има многу денови неработни овој период, убаво се спојува. Ситно броиме.
Прснав оперил П , ко друг човек. Инаку беше мачење @ShtruMfeticka денес сум на кожен и ќе ти кажам за дамките Ти беше ли , што ти кажаа?
Добро утро! Денес официјално и последен ден на работа, 36+5 истеравме. Јас вчера го отворив боледувањето. Вчера успеавме и да ги сликнеме бебко во фаца, и ова мое второ бебе ќе биде само за штипкање, цело е обравчиња Едвај чекам да го видеме во живо. Ми направија и цтг, одлично беше. Матичната вика дека имам уште време до пораѓај, ама според движњава јас се си мислам ќе се запознаеме порано. Исто како и првото, имам малку повеќе плодова вода. Ништо не страшно,малку поголем плод, засега скриен шеќер нема да проверуваме. @kristina.k одлучивме и пораѓајот да е Плодност, закажав кај др. Сотир на 18ти( ако издржам до тогаш ) па деновиве ќе те барам ако имам прашања. Убав ден мешковци!
27+ рачунате 28ма недела или 28+? Зошто јас утре треба да одам на трансфузиологија, а ќе бидам 27 недели и два дена. Ок е тогаш да ја примам инексијата? Многу се потресувам за ова
Мг цитрат е чиста форма од Мг која целосно се искористува во организмот. И е многу подобра варијанта од Мг оксид. Пиј го овој, добар е. И на Синерџи исто.
И мене ми се јавија, не морало да чекате да искочи во службен весник штом веќе било изгласано. Па од денес ќе ми го пишале стариот одмор...