Мислам дека смееш, само да не идеш со лакот скроз до кожата. Самата плочка на ноктите не може да впива работи. Бар мене така ми кажаа. Јас секако не се лакирам.
Леле јас сега во 6ти неможам Маж ми ме гледа онојпат , вика сакаш да ти помогнам Јас се лакирам од почеток, знам само за пораѓај дека не треба лак , така и ми кажаа пред царскиот.
Во рок од 7 дена треба да биде објавено во службен весник и да биде даден датум точно од кога се враќаме назад. И во сите институции треба да пратат телеграма и да ги известат. До тогаш не треба да се веаќаме назад иако на работодавците не им се чека.
Па можеш да замислиш колку се измачив ама не се откажувам И на нозе несмее лак? Ја па мислев да закажам макникир и педикир пред пораѓај мислам гел лак само
Закон женче. Пред пораѓај ќе одела со маникир и педикир Ме изнасмеа. Не смее никаков за недај боже, следат промена преку ноктите на сам пораѓај особено ако си царски
И јас прскав од детскиот септаназал. Исто и стрепсилс нели не се дозволени, шмукав по некое да не пијам антибиотик. Правев и инхалации со дексазон ампули, половина наутро, половина навечер, инхалаторно е и мала доза, не му штете на плодот.
Zdravo Jas od denes otvoriv boleduvanje da ne izbrzav radi toa sto ja ukinaa merkata sto da pravam neznam
Прашај си, мене ми спомна докторката пред пораѓај безбоен лак/гел дека можело Јас и одев цело време со шарени нокти и ми рече околу 38ма или да ги извадам или безбојни да ставам
И јас отворив боледување, штом не сакаш да одиш на работа не си избрзала кај и да е ќе ти се јават да одиш на работа.
Pa vo 9 na vesti kazaa vo 9i30 mi vrtat od rabota a i baska sum 6ipol meseca sto ke ravotam so tolkav stomak
И јас исто пред пораѓај планирав да си удрам третманчиња маникирче, педикирче, депилации, масажи хахахахахахаха... Ама ок не ставам ништо по ноктите ама ќе одам да ми средат петици, масажа некоја со креми итн....