Ajde nekoj sto se razbira povekje od pravnite raboti. Da mi dade mislenje. Sega sum 5ti mesec rabotam podolgo vreme vo firmava i sega ako go prekinam rabotniot odnos, i se prefrlam na drugo rabotno mesto do 9ti mesec ima uste 4meseci. Znaci na novoto rabotno mesto ke imam 4 meseci staz. Dali sleduva trudnicko vo ovoj slucaj?
Јас сега сум 22+5 а ми се сличува најчесто кога мирувам кога седам .Фала ќе мора пак да се консултирам со др .
Фала ќе направам така ама и ќе се јавам да му кажам на др .Мене обратно кога мирувам почнува да ми чука срцето како посилно и мерам и тогаш е повисок а 22 +5 сум сега .
Е тоа не знам.. Не знам кој општ би се согласил (читај би си ја пикал главата во торба) за таква работа.
Devojki deneska ispituvav skrien sekjer Dobro pominav Megutoa pred 1h osetiv kako temninq pred oci, kako zasamatenost , kako temnina pred ocive, mn se isplasish od sto moze da e Mom lezam zasto seuste se osekjam taka Da napomenam deka i koga si dojdov doma jadev blago
Демек ѓуѓбир помага да го мирисаш и чај да пиеш... Пробај, мене искрено мн не ми помогна ама да се надеваме тебе ке ти биде од помош.
Јас 28ма недела сум и немам апетит за баш ништо . Сите ми зборат трудна си мора да ти се јаде ама стварно не ми се јаде и со сила јадам од што морам . Има некоја слично искуство,што да правам?
Не е закон за да стапува во сила после 7 дена. Доволно е мејл од работа да пуштат. Одлука на Влада е ова и се оди преку Заклучоци од Влада.
Мислам дека не е така, може грешам. Јас работам во државна институција, реално и не се баш засегнати дали ке идам јас на работа и уште 5-10 жени, па ми се јавиа ме известија дека од утре се враќаме на работа.
Секој кој што сака да направи услуга, тие филмови дека не можеле да даваат боледувања ради контроли нека не ви ги прават. Се е добра волја на матичниот, сеедно дали општ или гинеколог