Можно е од понизок притисок да немам енергија? Ептен ми е тешко вака, ме мрзи да станам од кревет, да работам, да подсредам по дома, сакам само да лежам. Не знам што ми се случува, не можам да функционирам.
@ShtruMfeticka јас до сега не се фарбав а сега во 4ти месец се фарбав бидејќи со беливе не можам да се гледам. И мене ми фати само посветла нијанса а истата фарба ја ставив.
Истата сум и јас па немам низок притисок. Најверојатно така е од самата бременост Тешисе барем некако ти фатила Мене коренот ми е како не фарбан
Многу чудно, јас сум 35 активно е бебе и само шета горе доле. Прееска клапна стомакот па ме фати паника, викам се пораѓам. Која недела беше има 38?
Во 11 недела ме фати кичмата, една недела ме држеше болката, неможев да се исправам и едвај до вц се влече... Ни ивф докторот ни матичната гинеколог ни во аптека ништо не ми дадоа да мачкам и пијам (освен магнезиум). Се друго се апсорбирало преку кожа ни не било дозволено. Препорака ми беше појасот за трудници, одкако го купив да чукнам у дрво кичмата ми е супер, а и перницата за трудници ми врши голема работа.
Да кока кола ми помага и сок цеден од лимон киви некна само тоа јадев др ништо неможев денеска јаболко од кога го изедов после неможев да го поднесам мирисот на јаболко хаххаа ... со првата бременост не ми беше вака оваа мн поразлично ми е ...
Девојки има 4,5 дена вака навечер ме фаќа како некоја киселина од грлото и се протега низ хранопроводот кај желудникот. Ама кај грлото е најизразено како воздух да имам заглавено и ме гори. Што може да е ?